Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  9:35 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 18:52

«Αυτή η νύχτα μένει» – Γιάννης Στάνκογλου: Ποιος ήταν στην πραγματικότητα ο δήμαρχος Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου και δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι τηλεθεατές που έκατσαν να δουν τι γίνεται σε αυτή τη σειρά με το περιβόητο νυχτερινό κέντρο «Όνειρο», στο Αγρίνιο.

Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε τον δήμαρχο της πόλης, που υποδύεται ο Γιάννης Στάνκογλου.

Εκείνη την εποχή, λοιπόν, στην πραγματικότητα δήμαρχος Αγρινίου ήταν ο Στέλιος Τσιτσιμελής, ο οποίος μάλιστα διετέλεσε δήμαρχος για τρεις συνεχόμενες θητείες, το διάστημα 1975 έως 1986, υποστηριζόμενος από κόμματα της αριστεράς και το ΠΑΣΟΚ.


Μάλιστα, είχε δώσει μεγάλο βάρος στον Πολιτισμό, ενώ δεν είναι τυχαίο πως επί των ημερών του ιδρύθηκε το 1981 το δημοτικό θέατρο της πόλης, το οποίο ήταν το πρώτο στην Ελλάδα, και που αργότερα εντάχθηκε στο θεσμό των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ (Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα). Πολιτικός με σπάνια καλλιέργεια και παιδεία.


Και εδώ έρχεται η κάποια ομοιότητα με τη σειρά όπου ο δήμαρχος (Γιάννης Στάνκογλου) εγκαινίασε όπως είδαμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες Πνευματικό Κέντρο, δείχνοντας πολιτιστικά ευαισθητοποιημένος, όπως άλλωστε και ο πραγματικός δήμαρχος Αγρινίου εκείνη την εποχή.

Φυσικά, ο χαρακτήρας της σειράς είναι καθαρά προϊόν μυθοπλασίας.

thecaller.gr

Διαβάστηκε 448 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.