Κυριακή, 16η Ιουνίου 2024  10:55 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016 14:54

Μια ενδιαφέρουσα επιστημονική εκδήλωση στη «Διέξοδο» (11/6/2016)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Χωρίς δικαίωμα πρόσβαση σε ηλεκτρονικά συστήματα πληροφοριών»

Το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο Ιστορικό Μουσείο «Διέξοδος» στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου η παρουσίαση του επιστημονικού βιβλίου του Δρ. Φώτη Σπυρόπουλου «Χωρίς δικαίωμα πρόσβαση σε ηλεκτρονικά συστήματα πληροφοριών (hacking)».

Πρόκειται για μια ξεχωριστή εκδήλωση που διοργανώνεται από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και το Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος με την συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων Καθηγητών Πανεπιστημίων για την παρουσίαση της διακριθείσης επιστημονικής διατριβής του Μεσολογγίτη Εγκληματολόγου Φώτη Σπυρόπουλου.

Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Ομ. Καθηγητής της Νομικής Σχολής Αθηνών Νέστωρ Κουράκης, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Λεωνίδας Κοτσαλής, Ομ. Καθηγητής Ποινικού Δικαίου Νομικής Αθηνών, η Χριστίνα Ζαραφωνίτου, Καθηγήτρια Εγκληματολογίας και Αντιπρύτανις Παντείου Πανεπιστημίου και ο Αριστογιάννης Γαρμπής, Αν. Καθηγητής και Πρόεδρος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Είσοδος ελεύθερη.

Διαβάστηκε 1798 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016 15:22
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.