Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:20 μμ
 
wm small
Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 20:19

«Aυτή η νύχτα μένει»: γλέντησαν οι συντελεστές με κέφι, τραγούδι και σουβλάκια από το Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λίγες μόλις ώρες μας χωρίζουν από την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» και ο Alpha το γιόρτασε με ένα υπαίθριο, αυθεντικό γλέντι στο «Ονειρο», το μαγαζί που συχνάζουν οι ήρωες της τηλεοπτικής σειράς.

Το σκηνικό λες και ήταν βγαλμένο πραγματικά από το 1984 σε νυχτερινό κέντρο: δυνατοί προβολείς, πολύχρωμα φώτα της εποχής, μουσική εκείνης της δεκαετίας, κρασί, μπίρα, πλαστικές καρέκλες και σουβλάκια… αφιχθέντα από το Αγρίνιο, την πόλη όπου διαδραματίζεται η ιστορία.

Εκείνη την εποχή η απελευθέρωση ήταν διάχυτη παντού. Στη διασκέδαση, στα τραγούδια, στις παρέες. Κάτι ανάλογο συνέβη και το βράδυ του Σαββάτου με τους συντελεστές της σειράς, την οικογένεια του Αlpha και τους άνθρωπους των media να γίνονται όλοι μια παρέα καλωσορίζοντας τη «Νύχτα» που έμεινε πραγματικά…αξέχαστη!

Μάλιστα έστησαν μια πίστα με τραγούδι, λουλουδοπόλεμο, σπάσιμο πιάτων που θύμισαν το πορτρέτο μιας Ελλάδας, που μπορεί να μην υπάρχει πια σε αυτό το μεγαλείο, όμως η αισθητική της στάθηκε καθοριστική.

To παρών έδωσαν, φυσικά, όλοι οι συντελεστές της σειράς ενώ μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία της Γιώτας Nέγκα, που ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει» για τους τίτλους της σειράς και του Μπάμπη Στόκα που εκτελεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο το τραγούδι «Μια ζωή μέσα στους δρόμους» του Τάκη Σούκα.

Xρέη παρουσιαστή στη μουσική βραδιά ανέλαβε ο έμπειρος μουσικός και δισκογραφικός παραγωγός Ηλίας Μπενέτος που κάνει και τη μουσική επιμέλεια της σειράς, ενώ σε μεγάλα κέφια ήταν η Νικολέττα Καρρά, η Κόρα Καρβούνη και ο Ιωάννης Απέργης. Την παράσταση έκλεψε και ο Γιάννης Στάνκογλου που τραγούδησε και χόρεψε εκπληκτικά ένα ζεϊμπέκικο με την Γιώτα Νέγκα να του τραγουδά.

Από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν, επίσης, όταν η Άννα Μάσχα η οποία υποδύεται την Διαμάντω, την μεγάλη λαική φίρμα του μαγαζιού, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδά, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να την αποθεώνει σπάζοντας πιάτα.

Eχοντας πάρει μια μικρή πρώτη γεύση από τα παρασκήνια της σειράς, η θριαμβευτική της πορεία είναι σχεδόν βέβαιη, καθώς απευθύνεται στους πάντες: νέους, παλιούς εραστές της νύχτας, νοσταλγούς των 80s, διανοούμενους και μη, όλοι θα γοητευτούν από τον θαυμαστό κόσμο που περιγράφει το σενάριο που υπογράφουν η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Γιώργος Μακρής και το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή.

«Αυτή η νύχτα μένει», η νέα δραματική σειρά του Alpha

Στο «Όνειρο» όλα είναι έτοιμα! Τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 22:40 ανοίγει τις πόρτες του!

Το «Όνειρο» ανοίγει τις πόρτες στους θαμώνες του, όλους εκείνους που θέλουν να βγάλουν το «κοστούμι» της ημέρας, να πετάξουν την ταυτότητα που τους βαραίνει και απελευθερωμένοι να βουτήξουν στη νύχτα.

Εκεί συναντώνται άνθρωποι από διαφορετικούς κόσμους. Άνθρωποι που ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία θέλοντας να ξεφύγουν από τη μοίρα τους.

Μυστικά αποκαλύπτονται και οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες και βίαιες. Δύο άντρες, βαθιά πληγωμένοι, έρχονται αντιμέτωποι και όλα γύρω τους γκρεμίζονται, ενώ παράλληλα ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται από τις στάχτες.

Πίσω από τους δυνατούς προβολείς, την ψευδαίσθηση του στρας, τον λουλουδοπόλεμο και την ευφορία του αλκοόλ, κρύβονται ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες αλήθεια και πόνο. Και μια ηθική που ίναι συχνά καθαρότερη από την υποκρισία των ισχυρών και των επιφανών της ημέρας.

Όταν αποκαλύπτεται στο Χρήστο (Γιάννης Στάνκογλου), τον αυτοδημιούργητο δήμαρχο μιας επαρχιακής πόλης της δεκαετίας του ’80 και ανερχόμενο πολιτικό, ότι ο Στρατής (Βασίλης Μπισμπίκης), ο ντόμπρος και ασυμβίβαστος ιδιοκτήτης ενός τοπικού σκυλάδικου, δεν ήταν μια περιστασιακή σχέση της γυναίκας του αλλά ο κρυφός της έρωτας για 20 χρόνια, το μαγαζί του Στρατή και ολόκληρος ο κόσμος του αρχίζουν να δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο από παντού.

Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δυο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και οι άνθρωποι κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ταυτόχρονα, ένας ανεξιχνίαστος φόνος, που συνδέεται με το παρελθόν τους, συνεχίζει να τους απειλεί. Κι όλα αυτά σε μια Ελλάδα που αλλάζει με γοργούς ρυθμούς.

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Φιλιώτου

Σενάριο: Ιωάννα Κανελλοπούλου και Γιώργος Μακρής

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Αινείας Τσαμάτης, Τάσος Λέκκας, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Πλειώνης, Ιωάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Δανάη Λουκάκη, Γιώργος Ψυχογιός, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Διονύσης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη, Μιχάλης Αλικάκος, Έκτορας Φέρτης, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Τζωρτζίνα Χρυσικιώτη.

Παραγωγή: Prima Visione

iefimerida.gr

Διαβάστηκε 731 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.