Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:02 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 11:48

Έναρξη του θεατρικού εργαστηρίου "Καλλιτεχνοχώρι"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΧΩΡΙ

ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ – ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11-12ΠΜ, ΠΑΙΔΙΚΟΤΜΗΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 4-5 Μ.Μ, ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ   

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  8.15 Μ.Μ ,ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

 

ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΦΗΒΙΚΟ

Παιχνίδια έκφρασης, αυτοσχεδιασμοί, μεταμορφώσεις, κοστούμια, ρόλοι-χαρακτήρες, μύθοι και παραμύθια, μουσική, χορός, φώτα και σκηνικά θα μας συνεπαίρνουν στις συναντήσεις μας..

Τα οφέλη που παρέχει στα παιδιά επικοινωνία, κοινωνικοποίηση, εκφραση σκέψης, συνεργασία, αυτοπεποίθηση,συγκέντρωση, σναισθηματική ευφυΐα, δημιουργικότητας

 

ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ  (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΖΑΚ )

Το Καλλιτεχνοχώρι απευθύνει  κάλεσμα συμμετοχής σε όσους ενήλικες ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην Ομάδα για τη νέα θεατρική περίοδο 2022-2023. Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας και προγραμματισμού θα γίνει την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου!!!!

 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ <<ΠΡΟΖΑΚ >>

Το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων απευθύνεται σε όσους αγαπάνε το θέατρο και αποζητούν μια άμεση επαφή με αυτό, χωρίς να έχουν ασχοληθεί επαγγελματικά. Στόχος του εργαστηρίου είναι η επαφή με τον κόσμο του θεάτρου, την δημιουργική διαδικασία πίσω και μπροστά από την σκηνή.

Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα <<ΠΡΟΖΑΚ >> ιδρύθηκε το 2018 και έχει ήδη στο ενεργητικό της πετυχημένες παραστάσεις και συμμετοχές :

4ο Φεστιβάλ Μονολόγων Ερασιτεχνών στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου 2018 <<Ταπ Άουτ>>του Ανδρέα Φλουράκη

5ο Φεστιβάλ Μονολόγων Ερασιτεχνών στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου 2019 <<Η επιστροφή της Ιφιγένειας”>> του Γιάννη Ρίτσου

8η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων "Θεάτρου Όψεις" Αιτωλικό 2019 / 3ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2019 <<ΚΛΕΨΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ» του Ντάριο Φο

Η θεατρική μας πορεία περιλαμβάνει πέρα από τις παραστάσεις έργων για ενήλικες ,αφήγηση παραμυθιών στο ραδιόφωνο για παιδιά ,συμμετείχε μαζί με τη μεικτή χορωδία ενηλίκων <<Μελοέσσα >> στην 2η μέρα του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού, που με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε η Αρχαιολογική - Ιστορική - Λαογραφική Εταιρεία Θεστιέων, στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στις 3, 4, 5 Σεπτεμβρίου 2021 στο Αγρίνιο με μία ηχογράφηση – απαγγελία : Ωδή Τετάρτη. Eις τον Ιερόν Λόχον, Κάλβος Aνδρέας / Η ΛΥΡΑ -Ωδή εννάτη [IX] Εις Ελευθερίαν του Ανδρέα Κάλβου, σεμινάρια κ.α . Κατα την περίοδο της καραντίνας του Covid - 19 δημιουργήθηκαν 2 βίντεο << Η ΤΕΧΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΙΩΠΗ ΙΑ και ΙΒ ,με ερασιτεχνικές φωτογραφικές λήψεις και ήχους από ένα κινητό θέλοντας να δώσει μια μικρή σταγόνα αισιοδοξίας και να τονίσει ότι η τέχνη σε περιόδους κρίσης δεν περικόπτεται ως κάτι αχρείαστο, αντιθέτως ανθίζει ως αναγκαιότητα για το καθένα μας ,σε κάτι καινούργιο.

Φέτος με ιδιαίτερη χαρά και μεγάλο ενθουσιασμό η Θεατρική μας Ομάδα ΠΡΟΖΑΚ έλαβε μέρος με μεγάλη επιτυχία  στο 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ 2022 ,στις 28/09 με το έργο του Δημήτρη Ψαθά «ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ»

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΙΡΗ ΤΣΙΡΩΝΗ

Θα μας βρείτε: Πολιτιστικός Όμιλος Ρουμελιώτες /Καλλιτεχνοχώρι : Ηρώων Πολυτεχνείου & Κιλκίς 20

Τηλ .επικοινωνίας: 6945077314 Τσιρώνη Μαίρη

Inbox: facebook kallitexnoxwriMaryTsironi !!!!!

Διαβάστηκε 247 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.