Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  4:07 μμ
 
wm small
Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 18:13

NEΟ lyric video για τους HAND OF FATE ("Temptation" από το άλμπουμ "Messengers of Hope")

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Οι “ Hand of Fate” δημιουργήθηκαν το Δεκέμβριο του 2014.
Η σύσταση του γκρουπ έγινε σχεδόν μοιραία, αφού στην αρχική ύπαρξη των τριών από τα συνολικά 5 μέλη, προστέθηκαν τα άλλα 2 σχεδόν αυτόματα… σα να οδηγήθηκαν από τη συγκυρία της στιγμής.
Και επειδή μοιάζει να κινήθηκαν όλα τα νήματα των εξελίξεων από το «χέρι της μοίρας», προέκυψε και το όνομα του συγκροτήματος από αυτό το γεγονός!
Με κύριες επιρροές τους epic, symphonic, rock και metal ήχους, κινούνται μουσικά σε ένα ύφος Melodic Rock/Metal, αφουγκραζόμενοι την ανάγκη έκφρασής τους και προσαρμόζοντάς το στα δικά τους θέλω. Kύριος στόχος τους είναι η έκφραση μέσω του δικού τους χαρακτήρα, ύφους και δημιουργίας.
Το πρώτο album τους Messengers of Hope κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο και είναι διαθέσιμο στο itunes, στο Spotify, στο Google Play, στο Amazon και σε άλλες ψηφιακές πλατφόρμες καθώς και σε φυσική μορφή – CD.
Το Σεπτέμβριο του 2019 μοιράστηκαν τη σκηνή με τον Gus G, στη συναυλία του στο Μύλο, στη Θεσσαλονίκη.
Στην παρούσα φάση, μετά από το αναγκαστικό κατά κάποιον τρόπο διάλειμμα των τελευταίων δύο ετών, δουλεύουν πάνω σε νέες ιδέες και σχεδιάζουν και ζωντανές εμφανίσεις.


Band lineup:  

Alexandra Anagnostopoulou: Vocals  

John Hatzidimos: Lead Guitar, programming  

Tasos Gerasimou: Rhythm Guitar, backing vocals  

Sotos Sofidis: Bass  

Teo Koutsos: Drums  

 

Διαβάστηκε 265 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.