Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  3:38 πμ
 
wm small
Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 10:38

Στον παγκόσμιο χάρτη Ιστιοπλοΐας η Ναύπακτος – Δηλώσεις της Οργανωτικής επιτροπής (Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε δηλώσεις προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι οι Οργανωτική επιτροπή και υπεύθυνοι των αγώνων Lepanto Kite formula Europeans στα πλαίσια της διεξαγωγής των αγώνων στην πόλη της Ναυπάκτου.

Ο κ.Βασίλης Γκίζας Δήμαρχος Ναυπακτίας και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Lepanto Formula Kite Europeans,ο κ. ο Marcus Schwendtner Secretary and Class Manager International Kiteboarding Association (ΙΚΑ) και ο κ.Σπύρος Κρότσης Αντιπρόεδρος International Kiteboarding Association (ΙΚΑ),Αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Lepanto Formula Kite Europeans και Πρόεδρος του Συλλόγου ΙΑΣΩΝ

Ο κ.Γκίζας από την πλευρά του τόνισε τη σημασία που έχουν οι αγώνες για την περιοχή της Ναυπακτίας η οποία μέσω των 170 δικτύων που καλύπτουν παγκοσμίως τους αγώνες, γίνεται γνωστή η περιοχή,ενώ στόχος είναι να καταστεί η Ναύπακτος σημείο αναφοράς της Ιστιοπλοΐας.

Aπό την πλευρά του,ο Marcus Schwendtner τόνισε:

«Πρόκειται για τα κορυφαία event της χρονιάς.  Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Παγκόσμιο προσελκύουν τους καλύτερους αθλητές του κόσμου.  Είναι εξαιρετικά σημαντικό και για εμάς και τους αθλητές το ότι οι συνθήκες είναι ιδανικές και η φιλοξενία κάτι παραπάνω από καταπληκτική εδώ στην Ελλάδα.  Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη Διοργάνωση.  Ευχαριστούμε τον Δήμο Ναυπακτίας για την υποστήριξη, καθώς δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο μεγάλα γεγονότα εάν δεν έχουμε τέτοια υποστήριξη.  Είμαι σίγουρος ότι και η συνέχεια του Αγώνα θα είναι εξίσου καταπλητική».

Σε δηλώσεις του ο κ.Σπύρος Κρότσης τόνισε το αυξημένο ενδιαφέρον που υπήρξε στις τάξεις των αθλητών,ώστε να λάβουν μέρος στους αγώνες,καταδεικνύοντας και το επίπεδο των αγώνων που έτσι κι άλλιως είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο,αφού υπάρχουν συμμετοχές απ’όλο τον κόσμο.

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 375 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.