Παρασκευή, 29η Σεπτεμβρίου 2023  9:53 πμ
 
wm small

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ WIDE BIG

 

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 14:19

Ενημέρωση για τη διεξαγωγή τελετών απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών στην Πανεπιστημιούπολη ΕΑΠ στην Πάτρα την 1η Οκτωβρίου 2022

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Πανεπιστημιούπολη του Ιδρύματος στην Πάτρα θα διεξαχθούν  οι τελετές απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών ακ. Έτους 2021-2022 το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022.

Το σύνολο των φοιτητών και φοιτητριών που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις εκπαιδευτικές υποχρεώσεις τους στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου μέχρι και τον Ιούλιο του 2022 ανέρχεται σε 974. Κατά τη διάρκεια των τελετών θα αναγνωστούν όλα τα ονόματα των αποφοίτων ανά Σχολή.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρώην πρόεδρος της Δ.Ε. του ΕΑΠ και νυν Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθηγητής Οδυσσέας Ιωάννης Ζώρας, και ο αντιπρόεδρος Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, καθηγητής Ευστάθιος Ευσταθόπουλος

 Η απονομή των πτυχίων θα πραγματοποιηθεί από τους Kοσμήτορες των αντίστοιχων Σχολών σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη αναρτηθεί στον ειδικό σύνδεσμο (https://www.eap.gr/2022/09/27/programma-aponomis-metaptyxiakwn-titlwn/), και θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο You Tube.

Ειδικότερα, τα πτυχία θα απονείμουν ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, καθηγητής Εμμανουήλ Κουτούζης και ο αναπληρωτής Kοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, αναπληρωτής καθηγητής Δημήτριος Στεργίου.

Η αποστολή των Τίτλων Ειδίκευσης και των επιπρόσθετων εγγράφων σε κάθε απόφοιτη/το που δεν είχε τη δυνατότητα ή επέλεξε να μην παρευρεθεί στη δια ζώσης απονομή, θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση των τελετών. Η αποστολή θα γίνει μέσω συνεργαζόμενης με το ΕΑΠ εταιρίας ταχυμεταφορών, χωρίς οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση.

Διαβάστηκε 171 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.