Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:32 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 09:46

Η παιδική ταινία "Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου" στον κιν/φο ΕΛΛΗΝΙΣ (Σ/Κ 1-2/10/2022 19:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος ΕΛΛΗΝΙΣ, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, στις 7:00 μ.μ.θα προβάλλει την ταινία:

Minions 2: The Rise of Gru (Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου)

Η πιο πετυχημένη σειρά animation μας φέρνει την ιστορία του12 χρονου αγοριού που ονειρευόταν να γίνει ο μεγαλύτερος κακός του κόσμου, με το Minions2: Η Άνοδος του Γκρου.

Βρισκόμαστε στην καρδιά της δεκαετίας του’70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα μαλλιά και χρωματιστά παντελόνια και ο μικρός Γκρου μεγαλώνει στα προάστια. Ως φανατικός οπαδός μια ομάδας σούπερ κακών με το όνομα «Vicious6» ,ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε να μπει στην ομάδα τους. Στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι μικροί του ακόλουθοι, τα λατρεμένα Minions.

Όλοι μαζί, ο Κέβιν, ο Στιούαρτ, ο Μπομπ και ο Όττο, αναπτύσσουν τις ικανότητές τους καθώς ετοιμάζονται να πειραματιστούν με τα

Πρώτα τους όπλα και να πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους μυστικές αποστολές.

Σκηνοθεσία:Κάιλ Μπαλντά, Μπλαντ Έιμπλεσον & Τζόναθαν Ντελ Βαλ

ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Τζίνη Παπαδοπούλου, Δανάη Τσούμου, Λίλα Μουτσοπούλου, Μαριάνθη Σοντάκη, Γιάννης Ζουγανέλης, Στέλιος Ψαρουδάκης, Πέτρος Δαμουλής, Μυρτώ Θεοδοσίου, Αποστόλης Ψυχράμης, Αργύρης Παυλίδης, Βασίλης Μήλιος, Άγγελος Λιάγκος, Ανδρέας Ευαγγελάτος

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ :7:00 μ.μ.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ  4 €

Διαβάστηκε 318 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 10:26
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.