Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:40 μμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 18:40

Χρ. Καλογήρου: Εργαζόμαστε συστηματικά για τη στήριξη της χοιροτροφίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΥπΑΑΤ συνάντηση της Γενικής Γραμματέως Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κας Χριστιάνας Καλογήρου με αντιπροσωπεία της Νέας Ομοσπονδίας Χοιροτροφικών Συλλόγων Ελλάδος.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Γιάννης Μπούρας, τα μέλη Δημήτρης Στραβογιάννης από την Κατερίνη,  Γιώργος Κελαϊδίτης από την Εύβοια, Γιώργος Χρήστου από το Αγρίνιο, Χρήστος  Σταυρινάκης από τη Δράμα, Αναστάσιος Κελεμπέκης, Παναγιώτης Τσικάκης και οι Γενικοί Διευθυντές Απόστολος Πολύμερος και ο Θωμάς Αλεξανδρόπουλος.

Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο, με κυρίαρχο την αύξηση του κόστους παραγωγής και την ανάγκη έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Οι εκπρόσωποι των Χοιροτρόφων  έθεσαν, επίσης, μια σειρά άλλων ζητημάτων, όπως η ευζωία και η ένταξη του κλάδου στο μέτρο στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο, η προκήρυξη του μέτρου για τη βιοασφάλεια, η οργάνωση Μητρώου χοιροειδών.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης η κα. Καλογήρου δήλωσε: «Αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα και εργαζόμαστε συστηματικά για τη στήριξη της χοιροτροφίας και την ενίσχυση του εισοδήματος των χοιροτρόφων μας».

Διαβάστηκε 250 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία