Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:19 πμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 09:59

Υλοποίηση της βιωματικής ομάδας: «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» απο το κέντρο πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – Ο.ΚΑ.ΝΑ.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αιτωλ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – Ο.ΚΑ.ΝΑ., θα υλοποιήσει τη βιωματική ομάδα:

«Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων»

«Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» είναι ένα βιβλίο με πληθώρα αναφορών σε ζητήματα ταυτότητας και αλλαγών, οι οποίες συνδέονται με τους συνεχόμενους μετασχηματισμούς της ενήλικης ζωής. Η Αλίκη αλλάζει μεγέθη, πέφτει σε τούνελ, συναντά παράξενους ανθρώπους και ζώα, αισθάνεται αδύναμη, αλλά ποτέ δεν το βάζει κάτω.

Στόχος της ομάδας είναι η επεξεργασία των αλλαγών που έχουν συντελεστεί στις ταυτότητες και στις σχέσεις με τους άλλους κατά τη διάρκεια της πανδημικής κρίσης και στις νέες αυτές συνθήκες. Χρησιμοποιώντας το βιβλίο του Λιούις Κάρολ, η ομάδα θα επεξεργαστεί θέματα που σχετίζονται με τη διαχείριση των νέων συνθηκών και τη δυνατότητα αφομοίωσης των αλλαγών που συμβαίνουν μέσα από την καθημερινότητα του καθενός από μας.

Η ομάδα θα γίνεται 1 φορά ανά 15μερο. Θα είναι απογευματινή και κάθε συνάντηση θα έχει διάρκεια δυόμιση ώρες (17:00-19:30). Συνολικά θα γίνουν 4 συναντήσεις (Οκτώβριος 2022-Νοέμβριος 2022). Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κ.Π «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»: Φλώρας Καραπαπά 3 και Δημοτσελίου, στον τρίτο όροφο, στην αίθουσα Εκπαίδευσης.

Ημερομηνίες συναντήσεων

 

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Τετάρτη   2 Νοεμβρίου 2022

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

 

Υπεύθυνη Προγράμματος: Κωστούλα Μάκη, Ψυχολόγος, M.Α, Ph.D – Επιστημονικό Στέλεχος ΚΠ

Στην ομάδα θα συμμετέχουν συνολικά 15 άτομα (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Αιτήσεις μπορείτε να αποστέλλετε ηλεκτρονικά (κατεβάστε την αίτηση κάνοντας κλικ εδώ) στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από Δευτέρα 26/09/2022 έως και Παρασκευή 07/10/2022 (τηλέφωνα επικοινωνίας: 26410 55275 και 26410 28770).

 

Η Επιστημονικά Υπεύθυνη

Dr Αθανασία Δημητρίου

Διαβάστηκε 151 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.