Κυριακή, 19η Μαίου 2024  5:23 πμ
 
wm small
Κυριακή, 05 Ιουνίου 2016 18:29

Ξεκίνησαν από το Παναιτώλιο οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου «Μια φορά… και μία κούκλα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέλη και φίλοι του Δικτύου Στήριξης Μαθητών Αγρινίου έφτιαξαν με μεγάλη χαρά και δημιουργική διάθεση την ομάδα κουκλοθέατρου «Μια φορά… και μία κούκλα», με σκοπό να δώσουν χαρά σε μαθητές και παιδιά και όχι μόνο, της περιοχής μας, επιλέγοντας μια μορφή τέχνης άμεσης, διαδραστικής, «ζωντανής».

Στόχος να δώσει παραστάσεις και σε μέρη, που η παιδική τέχνη φτάνει δύσκολα για διάφορους λόγους, ανεξάρτητα από το πλήθος των θεατών, αφού οι παραστάσεις θα δίνονται αφιλοκερδώς.

Οι παραστάσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, στο μικρό θεατράκι που βρίσκεται στο προαύλιο, στο Γυμνάσιο Παναιτωλίου (με τη βοήθεια της Ένωσης Γυναικών Παναιτωλίου)
Η επόμενη προγραμματισμένη παράσταση θα γίνει την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι στον κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ» (στα πλαίσια του φεστιβάλ θεάτρου του Συλλόγου Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Αγρινίου-Θέρμου)

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ απο την παράσταση

Περισσότερες φωτό στο panaitolionews.blogspot.gr

 

Διαβάστηκε 1373 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.