Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  3:57 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 21:49

Συνεχίζεται το αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη από τον Παύλο Μπερμπερίδη - Δείτε τα τρία πρώτα βίντεο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παύλος Μπερμπερίδης μέσα από το προσωπικό του κανάλι στο YouTube κάθε Παρασκευή στις 20:00 μας παρουσιάζει από ένα τραγούδι τη φορά του Μάρκου Βαμβακάρη.

Ο Παύλος Μπερμπερίδης μετά από μια τεράστια εμπειρία και γνώση πάνω στην λαϊκή και ρεμπέτικη μουσικη και με συνεργασίες είτε δισκογραφικές ,είτε τηλεοπτικές; αλλά και είτε μέσω ζωντανών εμφανίσεων με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής όπως ( Γιώργος Νταλάρας,Γλυκερία,Μπάμπης Γκολές,Κοντογιάννης κ.α) καταθέτει την δική του ''ματιά'' στο έργο του Μάρκου Βαμβακάρη. Αναλαμβάνει να το προσεγγίσει από όλλες τις σκοπιές τα μουσικά δημιουργήματα εκείνης της εποχής (ενορχήστρωση,μίξη,mastering,εκτέλεση μουσκών οργάνων,τραγούδι) ώστε να δώσει την δική του ολοκληρωμένη πρόταση αλλά και κατανόηση.

π μπερμπεριδης αφιερωμα βαμβακαρη 1

Τα γυρίσματα έγιναν στο Studio UP ενώ την κινηματογράφηση και το μοντάζ υπογράφει ο σκηνοθέτης Γιώργος Λουριδάς.

Mέρος 1:Φραγκοσυριανή

Mέρος 2 :Μαύρα μάτια, μαύρα φρύδια


Mέρος 3 :Το πορτοφόλι


 

 

Διαβάστηκε 1346 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 21:57
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.