Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:02 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 14:07

Ανακοίνωση για τις εγγραφές και την έναρξη των μαθημάτων της φιλαρμονικής Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας στην Πάλαιρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την Δημοτική Φιλαρμονική του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στην Πάλαιρο ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές μαθητών και ενηλίκων που θέλουν να κάνουν την εγγραφή τους και να παρακολουθήσουν  τα μαθήματα για τις σχολές  πνευστών και κρουστών οργάνων για το σχολικό έτος: 2022-2023 θα γίνονται από την  Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 (και κάθε Πέμπτη )  στο Παλαιό Δημοτικό  στην αίθουσα Σπύρος Αχείμαστος . Τα μαθήματα θα διαρκέσουν καθ΄όλη την διάρκεια του τρέχοντος σχολικού  έτους   . 

Στις σχολές των  πνευστών και κρουστών  οργάνων , μπορούν να γράφονται αγόρια και κορίτσια , από την ηλικία των 9  ετών ( μαθητές Γ ΄ τάξης Δημοτικού σχολείου). Επίσης ενήλικοι από 18 ετών και άνω.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο  Παλαιό Δημαρχείο στην αίθουσα Σπύρος Αχείμαστος κάθε Πέμπτη απόγευμα  5.00- 8.00 μμ  το απόγευμα και κάθε Σάββατο πρωί 10.00 – 13.00 . 

Οι μαθητές θα μπορούν να προσέρχονται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια του ωραρίου 

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο  6972773160 (τηλ. Αρχιμουσικού κ. Μήτσουρα Αθανασίου)

Διαβάστηκε 252 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.