Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:40 πμ
 
wm small
Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 19:18

Ξεκινούν τα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Messolonghi by Locals

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H τέχνη και η ενεργητική επαφή μαζί της αποτελεί μία δημιουργική διαφυγή στην καθημερινότητά μας. Το Messolonghi by Locals και ο Τοπικός Κόμβος_Local HUB προσκαλεί στα καλλιτεχνικά εργαστήρια που ξεκινούν τον Οκτώβρη στον Τοπικό Κόμβο_Local HUB (Πλατεία Αθ. Ραζηκότσικα πρώην πλ. Κέννεντυ).

Με δημιουργική διάθεση, ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα και απλά βήματα, ο καθένας θα έχει την δυνατότητα να γνωρίσει τις τεχνικές και να δημιουργήσει. Στον χειμερινό κύκλο εργαστηρίων άνθρωποι κάθε ηλικίας επικοινωνούν και περνούν όμορφες στιγμές, με άξονα την προσωπική δημιουργία. Δεν απαιτείται καμία ιδιαίτερη δεξιότητα, παρά μόνο διάθεση και φαντασία.

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται στον Τοπικό Κόμβο_Local Hub σε ειδικά διαμορφωμένα, ολιγομελή τμήματα.

Εργαστήρια χαρακτικής, κεραμικής, κηροπλαστικής, ζωγραφικής για παιδιά και ελεύθερου σχεδίου. Οι εισηγητές είναι τοπικοί καλλιτέχνες και δημιουργοί με πολύχρονη εμπειρία στο αντικείμενό τους.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής:

https://messolonghibylocals.com/ergastiria22/

Εναλλακτικά καθημερινά στον Τοπικό Κόμβο_Local HUB ή τηλεφωνικά στο 2631302048

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 219 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.