Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:37 μμ
 
wm small
Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 09:33

Στήριξη στους γηπεδούχους στο Λιγκ Τρόφι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Φτωχότατο» το σημερινό πρόγραμμα, στοιχηματικά το ενδιαφέρον μας προσελκύουν δύο αναμετρήσεις στο πλαίσιο του Λιγκ Τρόφι, στις οποίες θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

Η πλήρης και αναλυτική αξιολόγηση της betsson

253. Λέιτον Όριεντ – Σάτον (21:00)

Στο Λιγκ Τρόφι και συγκεκριμένα στον 7ο όμιλο του Νότου, η Λέιτον Όριεντ θα προσπαθήσει να φτάσει στην πρώτη της νίκη, μετά το κάζο 5-0 από την Όξφορντ. Στο πρωτάθλημα της Β’ Αγγλίας βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας απολογισμό 8-1-0. Η Σάτον κέρδισε οριακά 1-0 την Τσέλσι U19 και ελπίζει πως θα πάρει και σήμερα βαθμό ή βαθμούς, ώστε να μπορεί να ελπίζει σε κατάληψη μίας από τις δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ. Στο σημερινό ματς θα στερηθεί τις υπηρεσίες τριών παικτών. Αμφότερες αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία, όμως, η γηπεδούχος είναι ένα κλικ πιο μπροστά και θα την εμπιστευτούμε σε απόδοση 2.20.

257. Νορθάμπτον – Κέιμπριτζ (21:00)

Στην ίδια διοργάνωση, αλλά στον 8ο όμιλο του Νότου, η Νορθάμπτον υποδέχεται την Κέιμπριτζ, με σκοπό την πρώτη νίκη (έχασε 6-0 στο 1ο ματς από την Ίπσουιτς) που θα της δώσει το δικαίωμα να ελπίζει σε πρόκριση. Βέβαια, ούτε η αντίπαλος της έχει βαθμό μετά το ματς της πρεμιέρας (ήττα 2-0 από την Άρσεναλ U21). Η γηπεδούχος πραγματοποιεί καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και μπορεί έως έναν βαθμό να δυσκολέψει την αντίπαλό της. Ο άσος βρίσκεται στο ικανοποιητικό 2.60 και αξίζει να τιμηθεί.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστηκε 234 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.