Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:43 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 12:00

Και οι διάσημοι τρώνε… τούμπες: 8 στιγμές που θα ήθελαν να μην υπήρχαν σε κάμερα (videos)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λίγο πριν εμφανιστούν στη σκηνή να τραγουδήσουν, να παραλάβουν ένα βραβείο ή απλά να παραστούν σε ένα λαμπερό event, οι διασημότητες φροντίζουν να είναι όλα στην εντέλεια. Παρόλα αυτά δεν είναι λίγα τα απρόοπτα που έχουν συμβεί σε ζωντανή μετάδοση, με τον φακό των παπαράτσι να εξασφαλίζει σπάνια στιγμιότυπα από άτυχες στιγμές τους. Οι τούμπες καλλιτεχνών από τον χώρο της υποκριτικής, της μουσικής και της πολιτικής σκηνής έχουν χαρίσει άθελά τους στιγμές γέλιου από τις πτώσεις τους που έγιναν viral και κυρίως από τις αντιδράσεις τους.

Από τη μετρ των φαντασμαγορικών performances παγκοσμίως, Μαντόνα, μέχρι και τη άλλοτε πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες άτυχες στιγμές των σταρ, όταν όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω τους.

Μινγκ Σι

Μπορεί η Μινγκ Σι να μη συγκαταλέγεται ανάμεσα στις διασημότητες του Χόλιγουντ, αλλά η τούμπα που είχε κατά τη διάρκεια του fashion show της Victoria’s Secret το 2017, αποτελεί μία από τις πιο χαρακτηριστικές που κατέγραψε η κάμερα. Το μοντέλο με καταγωγή από τη Σαγκάη ξεκίνησε την πασαρέλα με την καλύτερη διάθεση, χαμογελώντας στο κοινό που βρισκόταν εκεί. Κανείς ωστόσο δεν περίμενε ότι σε λίγα δευτερόλεπτα, η Μινγκ Σι θα γλιστρούσε και θα έπεφτε. Η ίδια έμεινε για μερικά δευτερόλεπτα στο έδαφος προσπαθώντας να «σώσει» την κατασκευή που είχε σχεδιαστεί σαν δέντρο στην πλάτη της. Μπορεί η Μινγκ Σι να σηκώθηκε διατηρώντας το χαμόγελό της, αλλά όταν πλησίασε προς το τέλος της πασαρέλας, ξέσπασε σε κλάματα.

Μαντόνα

Η εμπειρία της Μαντόνα σε απαιτητικά σόου ήταν ο βασικότερος λόγος που η τούμπα της στα βραβεία Brit του 2015, δεν επηρέασε την performance της. Η «βασίλισσα της ποπ» σόκαρε το κοινό στο O2 arena, όταν στο πλαίσιο του σόου της, έπεσε από τη σκηνή και σχετικά από μεγάλο ύψος. Χωρίς να την επηρεάσει καθόλου, η 56χρονη τότε σταρ σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά την παράστασή της. Όπως αργότερα παραδέχτηκε η ίδια, αυτό που προκάλεσε το ατύχημα ήταν η βαριά και μεγάλη κάπα που φορούσε, η οποία την τράβηξε προς τα πίσω.

Έλεν Μίρεν

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδινε στο πλαίσιο του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Καννών το 2018, η Έλεν Μίρεν είχε ένα ατύχημα. Η ηθοποιός έπεσε κι όπως φαίνεται από τις εικόνες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρειάστηκε τη βοήθεια από ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά της για σηκωθεί. Η ηθοποιός έμεινε για λίγο στο έδαφος ενώ της έφυγε και το ένα από τα παπούτσια της.

Τζένιφερ Λόρενς

Σε μία από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της ως ηθοποιός, η ισορροπία της, πρόδωσε την Τζένιφερ Λόρενς. Ήταν η μέρα που κέρδισε το Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου στην 85η απονομή των βραβείων. Φανερά συγκινημένη στο άκουσμα του ονόματός της, προχώρησε προς τη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της αλλά τα σκαλιά που μεσολαβούσαν της έκοψαν… τη φόρα. Η ίδια σκόνταψε με αποτέλεσμα να πέσει, αλλά πριν προλάβουν να σπεύσουν για βοήθεια ανθρώπου που βρίσκονταν εκεί, σηκώθηκε και ανέβηκε αισίως στο κέντρο της σκηνής.

Μισέλ Ομπάμα – Στίβι Γουόντερ

Πριν ακόμη ο Μπάρακ Ομπάμα εκλεγεί πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ο Στίβι Γουόντερ είχε δείξει την υποστήριξή του δημόσια στο πρόσωπό του. Σε μία από τις εκδηλώσεις της προεκλογικής εκστρατείας του Ομπάμα το 2008, η σύζυγος του πολιτικού, Μισέλ, κάλεσε τον τραγουδιστή να ανέβουν μαζί στη σκηνή. Η «βουτιά» της πρώην πρώτης κυρίας και του Γουόντερ, καταγράφηκε από τις κάμερες των παπαράτσι που βρίσκονταν εκεί.

Τζέμα Κόλινγκς

Η σκηνική παρουσία της βρετανίδας Τζέμα Κόλινγς στα Teen Awards 2017 του BBC έμεινε χαραγμένη στη μνήμη όλων, αφού η πτώση που είχε ήταν αρκετά επικίνδυνη. Η επιχειρηματίας μιλούσε στο κοινό, όταν με ένα βήμα που έκανε έπεσε στο κενό και μάλιστα με άτσαλο τρόπο. Δέχτηκε βοήθεια αμέσως και όταν σηκώθηκε έδειξε να μην έχει χάσει στιγμή το κέφι της.

Η Κόλινγκς έχει πλούσιο ιστορικό σε τούμπες. Κατά τη συμμετοχή της στο Dancing on Ice και ενώ παρουσίαζε τη χορογραφία που είχε ετοιμάσει με τον παρτενέρ της, έπεσε με το πρόσωπο στο πάτωμα. Η ισορροπία της στα παγοπέδιλα δεν ήταν καλή και φαινόταν από την αρχή του χορευτικού.

Κάρμεν Ηλέκτρα και Άλισον Σουίνι

Μία ακόμη πασαρέλα που άφησε ιστορία ήταν αυτή του «Max Factor Salutes Hollywood», το 2007. Αυτή τη φορά δεν σημειώθηκε μία, αλλά δύο πτώσεις και μάλιστα διαδοχικά. Η Κάρμεν Ηλέκτρα ολοκλήρωνε την πασαρέλα της αλλά στο τέλος έπεσε και κάποιος από τους θεατές τη βοήθησε να σηκωθεί. Παράλληλα με την «επάνοδο» της Ηλέκτρα, ερχόταν με φόρα η Άλισον Σουίνι από τα παρασκήνια, η οποία πριν ακόμη βγει στην πασαρέλα, γλίστρησε και έπεσε.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 382 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 12:53
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.