Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:00 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 13:10

Η γρήγορη Φερεντσβάρος, η αήττητη Μπόντο Γκλιμτ και το… «1-1»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Κώστας Μητσέας για το Foxbet

Γεμάτη μέρα η σημερινή, και με μπόλικες επιλογές στα μάτια μου, κράτησα τρεις, όλες από το Γιουρόπα Λιγκ, του οποίου οι αγώνες κλέβουν την παράσταση στο αποψινό πρόγραμμα.

Όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν εγγραφείς στο ζωντανό bwin casino

ΜΟΝΑΚΟ - ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: G/G & Over 2.5, στο 2.25

Είδα τη Φερεντσβάρος στην πρεμιέρα κόντρα στην Τραμπζονσπόρ. Έμεινε με παίχτη λιγότερο στο 16’, όμως έκτοτε (ήδη κέρδιζε 1-0) πέτυχε 2 γκολ, είχε δοκάρι και τεράστια χαμένη ευκαιρία. Αν μη τι άλλο το συμπέρασμα είναι πως επιθετικά κάτι κάνει καλά. Έχει γρήγορους παίχτες που είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. ΟΚ φαβορί η Μονακό, αλλά όχι και υπόδειγμα σταθερότητας αμυντικά. Πάνω στο G/G θα στηθεί η επιλογή μου και για να αυξήσω την απόδοση θα ζητήσω και τρίτο γκολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Σκορ οποιαδήποτε στιγμή 1-1, στο 2.65

Περίεργη η κατάσταση στον Ολυμπιακό. Αγωνιστικά δεν τραβάει καθόλου. Ωστόσο, το μεταγραφικό ντεμαράζ έχει ανεβάσει τον ενθουσιασμό στα ύψη. Πάντως, ο ενθουσιασμός δεν φέρνει από μόνος του νίκες και είναι ήδη 10 ματς που την αγνοεί στην Ευρώπη (0-5-5), ενώ η Φράιμπουργκ, αν και άπειρη, έρχεται… αγριεμένη στο «Καραϊσκάκης». Η έφεση του Ολυμπιακού φέτος στα G/G (6/7 στην Ευρώπη) θεωρώ πολύ πιθανόν να συνεχιστεί απόψε, όμως το να σκοράρουν αμφότερες πληρώνει μαξ 1.80, οπότε θα το πάω εναλλακτικά ζητώντας οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα να εμφανιστεί το σκορ «1-1».

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ - ΖΥΡΙΧΗ: 1 & Over 1.5, στο 1.75

Εντυπωσιακό το εντός έδρας ευρωπαϊκό σερί της Μπόντο Γκλιμτ, η οποία έχει πετύχει 13 συνεχόμενες νίκες. Και όχι απέναντι σε αμελητέα ονόματα, μεταξύ των θυμάτων της περιλαμβάνονται οι Ρόμα, Άλκμααρ, Σέλτικ κ.ά. Παραπαίει η Ζυρίχη, η οποία προέρχεται από 4 σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, έχοντας δεχθεί 11 γκολ σε αυτά τα ματς. Ο άσος συνδυάζεται με το Over 1,5 και μπαίνει στο παιχνίδι μου.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστηκε 221 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 13:28
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.