Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:52 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 18:27

Κολοβός: «Έβλεπα από πέρσι την καλή δουλειά που γίνεται στον Παναιτωλικό»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα για χάρη του Παναιτωλικού, αλλά και την εμπειρία του στο εξωτερικό κυρίως ως παίκτης της Σέριφ μίλησε ο Δημήτρης Κολοβός στον ΣΠΟΡ FM.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για το αν ζηλεύει βλέποντας Τσάμπιονς Λιγκ:

«Το έζησα. Είναι ένα ωραίο συναίσθημα και εμπειρίες που μένουν για όλη σου τη ζωή. Από τη στιγμή που το έζησα είμαι χαρούμενος και χαίρομαι για παιδιά που είναι πρωταγωνιστές στις ομάδες τους. Έλληνες παίκτες».

Για το διπλό στο «Μπερναμπέου» και πως είναι η εμπειρία για έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή:

«Αυτό που ζήσαμε είναι απίστευτο. Ότι και να σας πω είναι λίγο. Όταν μπήκαμε στους ομίλους δεν μας ένοιαζε και πολύ. Όλο το άγχος ήταν στα πλέι οφ πριν μπούμε στους ομίλους. Κανείς δεν το περίμενε ότι θα μπαίναμε. Δεν πιστεύαμε ότι είχαμε ελπίδες αλλά ήμασταν πολύ δεμένοι. Η ζωή στη Μολδαβία είναι δύσκολη αλλά επειδή όλοι θέλαμε το βήμα παραπάνω, κάναμε μία υπέρβαση στον αγωνιστικό χώρο».

Για την επιστροφή στην Ελλάδα για τον Παναιτωλικό:

«Εγώ άργησα να λύσω το συμβόλαιό μου στην Τουρκία και υπήρχαν κάποιες επιλογές στο εξωτερικό που δεν με κάλυπταν. Υπήρχε η επιλογή να επιστρέψω στην Ελλάδα και για το σχολείο των παιδιών. Αυτό επιλέξαμε τελικά. Ήξερα τον προπονητή και κάποια παιδιά στον Παναιτωλικό. Έβλεπα ότι γινόταν καλή δουλειά και πέρυσι και γι’ αυτό επέλεξα τον Παναιτωλικό».

Για το πως είναι τα πράγματα μέσα στην ομάδα:

«Όλα είναι πολύ καλά. Με πολλά παιδιά έχω ξανά συνεργαστεί. Εγώ δεν έχω κάνει προετοιμασία αλλά δουλεύω και θέλω να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο».

Για το γκολ στην Κρήτη (2-1 τον ΟΦΗ):

«Είδα πολλά σώματα μπροστά και σκέφτηκα να δώσω πάσα στον Νταγκό, αλλά σκέφτηκα ότι αν χαθεί η μπάλα θα έφευγε στην κόντρα ο ΟΦΗ και γι’ αυτό σούταρα. Δεν είδα σε τι θέση ήταν ο τερματοφύλακας. Δεν πρόλαβα. Σκέφτηκα μόνο ότι έπρεπε να βρω ευθεία και να μη βρει η μπάλα σε σώμα για να μη βγει ο ΟΦΗ στην κόντρα».

Για το ποδόσφαιρο που παίζει ο Παναιτωλικός και τι κίνητρο έχει ένας ποδοσφαιριστής όπως ο ίδιος να παίξει σε μία μικρομεσαία ομάδα, η οποία όμως δεν κλείνεται πίσω:

«Νομίζω έχουμε αρκετή ποιότητα σαν ομάδα και άλλοι παίκτες που είναι κοντά στα χαρακτηριστικά μου όπως ο Καρέλης που ψάχνει το γκολ και το έχει. Μπορούμε σαν ομάδα να βάζουμε και άλλα στοιχεία στο παιχνίδι μας. Θεωρώ ότι είμαστε καλή ομάδα και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Στον προπονητή μας αρέσει να έχουμε την κατοχή και να βγάζουμε συνεργασίες στο γήπεδο. Πιστεύω ότι σταδιακά θα δείξουμε περισσότερα στο γήπεδο».

Για το αν συζητούν μεταξύ τους οι παίκτες ότι μπορεί φέτος η ομάδα του Αγρινίου να κυνηγήσει την είσοδο στα πλέι οφ:

«Θέμα συζήτησης στην ομάδα είναι ότι πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το να πούμε από τώρα ότι κοιτάμε την 6η θέση είναι λάθος. Έρχεται ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ και πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει για να πάρουμε ότι μπορούμε. Στο τέλος θα μπορούμε να εκτιμήσουμε τι μπορεί να γίνει. Έχουμε ποιότητα αλλά πρέπει να κυνηγάμε κάθε ματς. Για εμάς όλα τα ματς είναι το ίδιο και πρέπει να κυνηγάμε το αποτέλεσμα».

Για το ματς με την ΑΕΚ και την κόντρα με τον περσινό του συμπαίκτη Αθανασιάδη που ήταν ο MVP στο Μπερναμπέου:

«Δεν έβγαλε και πολλά (σ.σ. γέλια). Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και θα παλέψουμε για να πάρουμε κάτι καλό».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστηκε 383 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.