Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:57 πμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 12:35

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Λέβα επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς είχε πολλά, όμορφα γκολ και μια ηχηρή έκπληξη. Η Τσέλσι ηττήθηκε μέσα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ο Τόμας Τούχελ από τον πάγκο των Λονδρέζων.

Η 2η αγωνιστική αναμένεται να είναι και αυτή συναρπαστική καθώς στο πρόγραμμά της περιλαμβάνει εξαιρετικές αναμετρήσεις. Σήμερα, Τρίτη(13/9) ξεχωρίζει η αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου-Μπαρτσελόνα. Εκτός του ότι είναι δύο κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης με κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ και φοβερές πορείες, το σημερινό ματς είναι ξεχωριστό για άλλο λόγο. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα αγωνιστεί στο Μόναχο όχι με τα χρώματα της Μπάγερν, αλλά με αυτά της Μπαρτσελόνα. Ο Πολωνός επιθετικός αγωνίστηκε στους Βαυαρούς για 8 ολόκληρα χρόνια βάζοντας πολλά γκολ και σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Σήμερα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους παλιούς συμπαίκτες του και ίσως τους πληγώσει με κάποιο γκολ.

Στα αγωνιστικά, αμφότερες οι δύο ομάδες έκαναν καλό ξεκίνημα στην 1η αγωνιστική των ομίλων καθώς επικράτησαν άνετα των αντιπάλων τους. Στα πρωταθλήματά τους παρουσιάζουν μια μικρή αστάθεια, ειδικά η Μπάγερν που σε 6 αγωνιστικές έχει 3 γκέλες. Η ομάδα του Τσάβι θέλει να δείξει ότι έχει αφήσει πίσω της την περσινή εφιαλτική χρονιά και να κάνει μια νίκη από τα παλιά, από την η ομάδα του Μονάχου δεν θέλει να αφήσει κανένα περιθώριο στον αντίπαλο της να διεκδικήσει την πρωτιά στον όμιλο.

Οι εκτιμήσεις των ειδικών βλεπουν νικητή στο τέλος της αναμέτρησης. Η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που δεν ταιριάζει σε αυτό τον αγώνα μιας και μιλάμε για τις πιο επιθετικές ομάδες της διοργάνωσης. Αυτή την θεωρία την αποτυπώνει και η novibet στις αποδόσεις της.

Μένει να δούμε απόψε ποιος θα επικρατήσει από αυτή την τιτανομαχία και αν ο Λεβαντόφσκι πληγώσει την παλιά του αγάπη. Υπομονή μέχρι το βράδυ.

Διαβάστηκε 248 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.