Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  9:42 μμ
 
wm small
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 18:33

Μπάσκετ: Φιλική νίκη του Απόλλωνα Πάτρας επί του ΑΟ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με φιλική νίκη επί του Αγρινίου 73-51 συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Απόλλων Πατρών, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων. Ο Νίκος Βετούλας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και δοκίμασε διάφορα σχήματα.

Μετά το τέλος του φιλικού, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως: «Σήμερα, μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε ροτέισον και να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες, όπως οι Βησσαρίου, Μαστρογιαννόπουλος και Κογιώνης και να ξεκουράσουμε ορισμένους άλλους.

Για το παιχνίδι, δείξαμε διάθεση στην άμυνα, παρότι ήμασταν άστοχοι στην επίθεση στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, κρατήσαμε το ίδιο επίπεδο στην άμυνα, αλλά στην επίθεση κάναμε καλύτερους αυτοματισμούς και πήγαμε καλυτέρα. Ήταν ένα παιχνίδι προσαρμογής και για τον Μίσκοβιτς, καθώς είχε μόλις δύο προπονήσεις, και στην πορεία, πιστεύω πως θα μας βοηθήσει και αυτός στη θέση “4” για να είμαστε πλήρεις».

Τα 10λεπτα: 13-14,27-25, 53-40, 71-53

Πληροφορίες sport-fm

Διαβάστηκε 280 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.