Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  4:45 πμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 10:33

Πληρώνουν τα γκολ στην πρεμιέρα των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανοίγει σήμερα η αυλαία των ομίλων του Τσάμπιος Λιγκ, με σπουδαία ματς! Φυσικά, ξεχωρίζει το Παρί – Γιουβέντους. Παράλληλα, για το Ευρωμπάσκετ, η Ελλάδα τίθεται αντιμέτωπη με την Κροατία, παιχνίδι όμως με το οποίο δεν θα ασχοληθούμε στοιχηματικά.

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη βετ365

776. Παρί ΣΖ - Γιουβέντους (22:00)

Αδιαμφισβήτητα είναι η ματσάρα της ημέρας! Η Παρί ξεκινά για ακόμα μια σεζόν στη διοργάνωση με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Η τριάδα Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Μέσι την τοποθετεί ως γερή διεκδικήτρια, παρ' ότι γράφεται πως οι σχέσεις των δύο πρώτων δεν είναι και ιδανικές. Οι Γάλλοι τρέχουν σερί 6-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Η Γιουβέντους δεν ενθουσιάζει σε καμία περίπτωση με τις αποδόσεις της, ωστόσο έχει αποκτήσει μια κυνικότητα και καταφέρνει να παραμένει αήττητη μετά από 5 ματς στο πρωτάθλημα (0-3-2).

➥ Μοιάζει περίεργο να πληρώνει η νίκη της Γιουβέντους 9+, ωστόσο στην κατάσταση που είναι δεν πάει το χέρι σε καμία περίπτωση στο να τη στηρίξει.. Ωστόσο ένα γκολ μπορεί να το βρει και να πληρώσει το G/G σε απόδοση 1.83.

775. Μπενφίκα - Μακάμπι Χάιφα (22:00)

Στροφή στο ποδόσφαιρο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Καυτή» η Μπενφίκα στο ξεκίνημα της σεζόν, μετράει 9 νίκες σε ισάριθμα ματς σε όλες τις διοργανώσεις με 25-5 τέρματα! Η Μακάμπι έκανε διαδοχικές εκπλήξεις στα προκριματικά, αποκλείοντας μεταξύ άλλων και τον Ολυμπιακό. Έδειξε πως είναι εξαιρετική στις αντεπιθέσεις και της αρκεί να βρει λίγο χώρο για να κάνει τη ζημιά.

➥ Το φαβορί στο ζευγάρι είναι ξεκάθαρο, όμως οι αποδόσεις πάνω του είναι πετσοκομμένες. Αξίζει να παίξουμε με τα γκολ και συγκεκριμένα το combo G/G & Over 2,5 σε απόδοση 2.27.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστηκε 205 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.