Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:53 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 13:38

Αγρίνιο: Αυλαία με άριστες εντυπώσεις για τη διήμερη γιορτή beach volley

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυλαία έριξε την Κυριακή (04.09.22) το πρώτο “Satellite Emileon 2022 Mixed” που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του πολυχώρου Emileon στο Δοκίμι Αγρινίου.

Η διήμερη γιορτή του Beach Volley άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στους αθλητές όσο και στο κόσμο που παρευρέθηκε. Η λεπτομερής οργάνωση αλλά και η αγρινιώτικη φιλοξενία χαροποίησαν ιδιαίτερα τους συμμετέχοντες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, στο τουρνουά συμμετείχαν 16 ομάδες (8 ζευγάρια ανδρών και 8 μεικτά ζευγάρια) από το Αγρίνιο, τα Γιάννενα, την Πρέβεζα και τη Ναύπακτο.

Στον τελικό του μεικτού, αγωνίστηκαν οι Γιαννιώτες Λάμπρος Σιάμπαλης και Σοφία Βούλγαρη  εναντίον του επίσης Γιαννιώτη Ευριπίδη Αλεξίου και της Αγρινιώτισσας Άννας Καλαντζή, με τους πρώτους να επικρατούν 2-0 και να φτάνουν στην κορυφή.

Στον τελικό των ανδρών κονταροχτυπήθηκαν οι ομάδες της Πρέβεζας, με τους Χρήστο Σμπόνια και Στέλιο Βαγγελή, και της Ναύπακτου με τους Γιώργο Κοτίνη και Γιώργο Κονίδα.

Οι δύο ομάδες χάρισαν πλούσιο θέαμα στο κοινό, με το πρώτο σετ να παρατείνεται μέχρι τους 26 πόντους υπέρ της ομάδας της Ναύπακτου που αναδείχθηκε και η μεγάλη νικήτρια του ανδρικού
τουρνουά.

Αξιοσημείωτο είναι ότι  ο Γιώργος Κονίδας στέφθηκε MVP της διοργάνωσης.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές του πρώτου τουρνουά Beach Volley του Αγρινίου, που αν και ερασιτεχνικά, με κίνητρο της αγάπη τους για άθλημα ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις μιας υψηλού επιπέδου διοργάνωσης.

Ακόμη, οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τον Ερυθρό Σταυρό που παρείχε τις υπηρεσίες του, τους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης και τους χορηγούς επικοινωνίας.

Τέλος, ευχαριστούν τους αθλητές από τα Γιάννενα, την Πρέβεζα και τη Ναύπακτο που τίμησαν τη διοργάνωση με την παρουσίας τους, όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν στο πρώτο “Satellite Emileon 2022 Mixed”  και φυσικά όλον το κόσμο που στήριξε την προσπάθεια αυτή.

“Η διοργάνωση αυτή έθεσε γερά θεμέλια για τα επόμενα τουρνουά που θα ακολουθήσουν!”, καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης ήταν: Εφημερίδα “Συνείδηση” , sinidisi.gr, “Δυτικά Fm 92,8”, Loud 98,2

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 365 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.