Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  6:12 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 10:13

Εύκολο έργο η Ελλάδα κόντρα στη Μ. Βρετανία, πιο ποιοτική η Τορίνο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Εθνική, στον τρίτο της αγώνα για  το Ευρωμπάσκετ 2022, τίθεται αντιμέτωπη με τη Μ. Βρετανία. Για τη Serie A, η Τορίνο υποδέχεται τη Λέτσε.

Δείτε το ευρωμπασκετ 2022 καναλι που έχει τα δικαιώματα για τους αγώνες

5031. Μεγάλη Βρετανία - Ελλάδα (18:30)

Η Εθνική Ελλάδας ξεπέρασε με επιτυχία τον σκόπελο των δύο πρώτων δύσκολων αγώνων (με ισάριθμες νίκες κόντρα σε Κροατία και Ιταλία) και τώρα ο 3ος όμιλος του Eurobasket 2022 έχει πιο βατούς αντιπάλους για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Η Μεγάλη Βρετανία δεν είναι ανταγωνιστική μέχρι στιγμής και έχει υποστεί δύο ήττες από Ουκρανία και Κροατία, αντίστοιχα. Πλέον, ο κόουτς Δημήτρης Ιτούδης αναμένεται να κάνει ειδική διαχείριση στον σούπερ σταρ Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος δύσκολα θα πάρει τα πολλά αγωνιστικά λεπτά που συνηθίζει.

➥ Έτσι, οδηγούμαστε στην πρόταση να μην κάνει double double o φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς. Ποντάρισμα σε απόδοση 1.88.

1216. Τορίνο - Λέτσε (21:45)

Η Τορίνο εντυπωσιάζει και έχει συγκεντρώσει, ήδη, 7 βαθμούς ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές στη Serie A (2-1-1). Η Λέτσε είναι αξιόμαχη και δυσκολοκατάβλητη, μετρώντας δύο ισοπαλίες (0-2-2). Οι «νεοφώτιστοι», βέβαια, ψάχνουν την πρώτη νίκη για να ανεβάσουν την ψυχολογία τους.

➥ Η Τορίνο έχει την έδρα και τη μεγαλύτερη ποιότητα στο ζευγάρι. Ο άσος έχει προβάδισμα και αν συνδυαστεί με γκολ, τότε η τιμή αυξάνεται. Ποντάρισμα στο combo 1 & Over 1,5 σε απόδοση 2.07.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστηκε 273 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.