Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:10 πμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 20:56

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Ο Γιάννης Αναστασίου σχολίασε πως η ισοπαλία στο Ατρόμητος-Παναιτωλικός αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς.

Χωρίς νικητή έληξε το ματς του Περιστερίου, όπου Ατρόμητος και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1. Ο Γιάννης Αναστασίου, τεχνικός των «κυανοκίτρινων», σχολίασε πως το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης. «Νομίζω ότι ήταν δίκαιη η ισοπαλία. Και οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη. Και οι δύο προσπάθησαν να κερδίσουν. Δεν παίξαμε με σκοπιμότητες. Για μας το θέμα είναι ότι δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου», σημείωσε αρχικά στη NOVA.

Και συνέχισε. «Δεχθήκαμε το γκολ νωρίς και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στο ανοικτό γήπεδο. Ορισμένοι παίκτες έβγαλαν κούραση, κάποιοι δεν ήταν απολύτως έτοιμοι. Είναι σημαντικός ο ένας πόντος, συνεχίζουμε».

 
Κόουλμαν: «Δεν είμαι ικανοποιημένος, μας έλειψε η ουσία»

Ο Κρις Κόουλμαν ήθελε το... κάτι παραπάνω για τον Ατρόμητο από το σημερινό 1-1 με τον Παναιτωλικό.

Το κάτι παραπάνω ήθελε ο Κρις Κόουλμαν για τον Ατρόμητο από το αποψινό (4/9) 1-1 με τον Παναιτωλικό, όπως σχολίασε ο κόουτς της ομάδας μετά τη λήξη της αναμέτρησης. «Δεν είμαι ικανοποιημένος για την ισοπαλία καθώς πάντα προσπαθούμε για τη νίκη. Δυσκολευτήκαμε αρκετά από έναν αντίπαλο αρκετά δυνατό, οργανωμένο επιθετικά και συμπαγή αμυντικά γι’ αυτό και δεν έχω παράπονα από τους παίκτες για τις προσπάθειες που κατέβαλαν», είπε αρχικά στη NOVA.

GAZZETTA.GR

Διαβάστηκε 257 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.