Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:35 μμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 13:27

Η 2η μέρα του επιτυχημένου τουρνουά beach volley στο “Εmileon”-το απόγευμα οι τελικοί

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώνεται με την 2η ημέρα σήμερα το επίσημο τουρνουά beach volley στο Εmileon που για πρώτη φορά διεξήχθη στην πόλη του Αγρινίου ως επίσημη διοργάνωση Beach Volley που περιλαμβάνεται στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Το απόγευμα στις 6 και στις 7 διεξάγονται οι τελικοί, πρώτα για μεικτά ζευγάρια και μετά στους άνδρες και γύρω στις 8 θα γίνουν οι απονομές και θα ακολουθήσει η λήξη του τουρνουά, με ακόμη περισσότερο κόσμο να αναμένεται στο Emileon.

Το γεγονός σημείωσε εξαιρετική επιτυχία και συγκέντρωσε πλήθος αθλητών αλλά και φιλάθλων στις Εγκαταστάσεις του Emileon Πολυχώρος στο Δοκίμι, υπό την αιγίδα του “Α.Σ. Τρίτωνας” και  τη βοήθεια του “Emileon”, με την ονομασία “SATELITE EMILEON 2022 MIXED” για μεικτά ζευγάρια (1 άνδρας , 1 γυναίκα και ζευγάρια ανδρών)

Μετείχαν 32 αθλητές από Γιάννενα, Πρέβεζα, Ναύπακτο κ.α. και στους νικητές δίνονταν κύπελα, μετάλλια και δωροεπιταγές ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχονταν εμφανίσεις (TOPS) για τους αγώνες, νερά και αναψυκτικά στη διάρκεια των αγώνων.

bv2

bv5

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 288 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.