Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:53 πμ
 
wm small
Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 12:58

Εικόνες από την πρώτη μέρα του τουρνουά Beach Volley στο “Εmileon”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησε σήμερα το επίσημο τουρνουά beach volley στο “Εmileon” και για πρώτη φορά διεξάγεται στην πόλη του Αγρινίου επίσημη διοργάνωση Beach Volley που περιλαμβάνεται στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Το τουρνουά γίνεται στις Εγκαταστάσεις του Emileon Πολυχώρος στο Δοκίμι, υπό την αιγίδα του Α.Σ. Τρίτωνας και  τη βοήθεια του “Emileon”, το Σαββατοκύριακο, με την ονομασία “SATELITE EMILEON 2022 MIXED” για μεικτά ζευγάρια (1 άνδρας , 1 γυναίκα και ζευγάρια ανδρών).

Στους νικητές δίνονται κύπελα, μετάλλια και δωροεπιταγές και η συμμετοχή είναι αυξημένη με τον κόσμο να χαίρεται το σπουδαίο γεγονός. Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχονται εμφανίσεις (TOPS) για τους αγώνες, νερά και αναψυκτικά στη διάρκεια των αγώνων.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 316 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.