Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  2:54 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 11:50

Ευρωμπάσκετ 2022 : Ελλάδα για βάθρο - Giannis για MVP

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ ξεκινά με την Εθνική μας ομάδα να αντιμετωπίζει σήμερα για τον 3ο όμιλο την πάντα επικίνδυνη Κροατίας. Τα μέλη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε δηλώσεις τους πριν αναχωρήσουν για το Μιλάνο είπαν πως δεν φοβούνται κανένα και θα τα δώσουν όλα για να κάνουν τη χώρα μας περήφανη.

Η Εθνική μας διαθέτει ένα από τα πληρέστερα ρόστερ των τελευταίων ετών, καθώς σε όλες τις θέσεις υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες με πλούσιο ταλέντο και τεράστια εμπειρία. Μα πάνω από όλα έχει για ηγέτη της τον κατα κοσμο κορυφαίο μπασκετμπολίστα του πλανήτη αυτή τη στιγμή, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης στα παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ, καθώς και στο τουρνουά Ακρόπολις έδειξε να βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και είναι έτοιμος να πάρει στις πλάτες του την ομάδα για να την οδηγήσει στην κορυφή. Σίγουρα δεν θα είναι μόνος του σε αυτή την προσπάθεια, οι ‘’παλιοί’’ Καλάθης, Σλούκας, Παπανικολάου θα δώσουν τα πάντα για να σταθούν δίπλα στον Γιάννη, ενώ ο ‘’νέος’’ Τάιλερ Ντόρσεϊ με το φαρμακερό του σουτ θα μπορέσει να βοηθήσει  στο να ανοίξουν οι άμυνες και ο Γιάννης να κάνει πιο εύκολα μπασίματα.

Όλοι όσοι θεωρούνται ειδήμονες του μπάσκετ κατατάσουν τον Ελλάδα ως ένα από τα μεγάλα φαβορί. Αυτό συνοδεύεται επίσης με το ότι ο Αντετοκούνμπο είναι και αυτός μέσα στους δύο τρεις για να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα το να ανέβει στο βάθρο η επίσημη αγαπημένη δίνει μια απόδοση κοντά στο 1.80, παράλληλα να βγει MVP ο Αντετοκούνμπο δίνει απόδοση 5.00. Αυτά, αλλά και άλλα ειδικα στοιχήματα μπορεί να τα βρει κανείς στις στοιχηματικές εταιρείες στην κατηγορίαστοίχημα ευρωμπάσκετ.

Ευχή όλων μας είναι να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις των περισσότερων και η Εθνική μας να ανέβει ξανά στο βάθρο μετά από 13 χρόνια απουσίας και ο Γιάννης μας μετά τους 2 τίτλους MVP  στο NBA να προσθέσει και αυτό του πολυτιμότερου παίκτη του Ευρωμπάσκετ 2022 στη συλλογή του.

Διαβάστηκε 285 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.