Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:54 μμ
 
wm small
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 18:47

Playthrough βίντεο για τον SHAHYD LEGACY ("Stasis" από το ομώνυμο νέο άλμπουμ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Shahyd Legacy, που είναι πιο γνωστός ως ο Lead κιθαρίστας των Sacred Legacy, έκανε τη μουσική του είσοδο στη σκηνή στα τέλη του 2004 με το πρώτο του συγκρότημα που ονομαζόταν "SYN". Στη συνέχεια όμως τον είδαμε να ανεβάζει τη μουσική του σε ένα νέο επίπεδο, καθώς δημιούργησε το δικό του συγκρότημα, τους "SACRED LEGACY" το έτος 2006. Επίσης κυκλοφόρησε το 1ο σόλο κιθαριστικό άλμπουμ THE SACRED LEGACY τον Σεπτέμβριο του 2006. Με τα σκληρά thrashing riff και τα μελωδικά του σόλο, οι Sacred Legacy έγιναν αμέσως επιτυχημένοι στους λάτρεις της ροκ μουσικής. Μαζί με τους Sacred Legacy, ο Shahyd ξεκίνησε και τη solo καριέρα του, για να γίνει γνωστός ως "Legacy". Καθώς οι μελωδίες του απαιτούσαν περισσότερη προσοχή από ό,τι μπορεί να προκαλέσει οποιοδήποτε μικρό κομμάτι ενός τραγουδιού, ουσιαστικά φώναζαν για μια ξεχωριστή αίσθηση και μια υφή που μόνο ένα αφιερωμένο οργανικό τραγούδι μπορεί να αποδώσει σωστά. Τραγούδια όπως το «Infinity», το «god’s legend» και το «before I die» έγιναν άμεσα επιτυχίες.

 
Το 2012 και τα χρόνια που ακολούθησαν, ο Shahyd επικεντρώθηκε περισσότερο στη σόλο καριέρα του, το αποτέλεσμα ήταν το "Nostalgia" μια πολύ πιο μελωδική κυκλοφορία που διέφερε από τον συνηθισμένο metal ήχο του, αλλά είχε μεγάλη εμπορική αναγνώριση.

 

Συνεχίζοντας τη δουλειά του με τους Sacred Legacy, ο Shahyd κυκλοφόρησε το 3ο άλμπουμ του συγκροτήματος «The Legacy Begins», πολύ μακριά από το «Apocalypse» όσον αφορά την παραγωγή, τη μουσικότητα και την ποιότητα. Το άλμπουμ γνώρισε τεράστια επιτυχία μεταξύ των διεθνών metal κοινοτήτων, γεγονός που βοήθησε το συγκρότημα να υπογράψει συμβόλαιο με τη γερμανική δισκογραφική εταιρεία «STF Records». Το συγκρότημα έκλεισε τη χρονιά με μια επιτυχημένη περιοδεία σε Ευρώπη και Ασία.

Αφού κέρδισε μεγάλη διεθνή αναγνώριση για τη δεξιοτεχνία του στην κιθάρα, ο Shahyd κυκλοφόρησε το 3ο σόλο άλμπουμ του "Through the Ashes" το 2015. Το άλμπουμ είδε τον Shahyd να επιστρέφει στις metal ρίζες του, με μια πιο τεχνική προσέγγιση για μεγάλη αναγνώριση.

 

Το 2016, μαζί με μακροχρόνιους φίλους και μουσικούς συναδέλφους, ο Shahyd συνίδρυσε το συγκρότημα Gravity υπό την αιγίδα του Habeys Management. Το συγκρότημα είναι αυτή τη στιγμή το κορυφαίο rock/metal συγκρότημα στις Μαλδίβες, με εμφανίσεις στα μεγαλύτερα τοπικά γεγονότα και σε διεθνείς σκηνές.

 

Το 2017 ο Shahyd κυκλοφόρησε το 4ο σόλο άλμπουμ του "Gateways", το οποίο βραβεύτηκε ως ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς από τις Μαλδίβες από το Global Metal Apocalypse. Από τη Μεγάλη Βρετανία, επίσης, απέσπασε πολλές θετικές κριτικές και υψηλές βαθμολογίες από πολλούς ιστότοπους και περιοδικά
3 χρόνια στη δημιουργία και ο Shahyd επιστρέφει και είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει το επόμενο αριστούργημά του "STASIS"

Διαβάστηκε 1319 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία