Τρίτη, 2η Ιουλίου 2024  10:55 πμ
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 18:00

Αγρίνιο: Απίστευτης έντασης άνεμοι, βροχόπτωση και χαλάζι (εικόνες – video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυξημένη προσοχή χρειάζεται κατά τη μετακίνηση στο Αγρίνιο καθώς έντονο καιρικό φαινόμενο άρχισε γύρω στις 4:30 το απόγευμα της Τρίτης (30.08.22).

Δυνατός αέρας, έντονη βροχόπτωση αλλά και χαλάζι δημιούργησαν ένα απίστευτο σκηνικό. Στη Χαριλάου Τρικούπη έπεσε δέντρο και έκλεισε ο δρόμος. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική. Η Υπηρεσία έλαβε κλήσεις για ανάλογα περιστατικά στον Άγιο Δημήτριο, στην Αγία Τριάδα και στην περιοχή του γηπέδου του Παναιτωλικού.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου κλήθηκε σε 15 περιστατικά κατά την διάρκεια των ανέμων, της βροχόπτωσης και του χαλαζιού. Από τα 15 αυτά συμβάντα τα 14 ήταν κοπές δένδρων εντός του Αγρινίου κυρίως, αλλά και απομάκρυνση αντικειμένων από το δρόμο και σημειώθηκε και μια πλημμύρα σπιτιού στην Καμαρούλα.

Ο ήχος στο video είναι ενδεικτικός της σφοδρότητας του φαινομένου:

Λόγω της παρατεταμένης διάρκειας της καταιγίδας, δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια…

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 315 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 18:06
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News