Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:20 πμ
 
wm small
Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 18:44

ΘΥΡΑ 6: "Μετακινήσεις για όλους, μετακινήσεις παντού!!!"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Τις τελευταίες ημέρες, από τη στιγμή της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Παναιτωλικός για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον αρη, υπάρχει μεγάλη και δικαιολογημένη μουρμούρα στα social media αλλά και στα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑ στέκια της πόλης για την πολιτική της διοίκησης πάνω στο θέμα. Γράφουμε τα παρακάτω για να ξεκαθαρίσουμε δυο πράγματα που θεωρούμε ότι μας αφορούν άμεσα.
 
ΠΑΝΤΑ ήμασταν ΥΠΕΡ των μετακινήσεων των οπαδών και θα είμαστε όσο υπάρχει οπαδικό κίνημα σε τούτη εδώ τη χώρα. Οπαδός χωρίς εκτός έδρας δεν υφίσταται και όσοι έχουν την ίδια καύλα με εμάς, το γνωρίζουν πολύ καλά.
 
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σε συνάντηση που έγινε τον προηγούμενο μήνα με στελέχη της ΠΑΕ κάναμε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι ΘΕΛΟΥΜΕ να δίνονται εισιτήρια σε κάθε φιλοξενούμενη ομάδα με μοναδική προϋπόθεση να εξασφαλίσουν το ίδιο και για εμάς στο αντίστοιχο παιχνίδι εκτός έδρας.
 
Έγινε χθες μια προσέγγιση από την πλευρά των οπαδών του Αρη, οι οποίοι μας ζήτησαν να βρούμε τρόπο να μπορέσουν αύριο να βρεθούν στο γήπεδό μας, βάζοντας και από μόνοι τους κάποιους όρους ώστε να μη δημιουργήθει προβλημα σε κανέναν και μαγκιά τους. Αργότερα, σε επαφή μας με την ΠΑΕ Παναιτωλικός για το ίδιο θέμα καταλάβαμε για ακόμα μια φορά ότι αρνούνται επιδεικτικά να βοηθήσουν την κατάσταση. Πως είναι ανίκανοι να διαχειριστούν παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών το ξέρουμε χρόνια και το έχουν παραδεχτεί και οι ίδιοι δημόσια. Γι' αυτό το λόγο λοιπόν είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε εμείς την κατάσταση στα χέρια μας ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, εφόσον υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων!
 
Αυτά, για να γνωρίζει ο κόσμος ποιός παλεύει για να γυρίσει το κλίμα και ποιός βολεύεται στην ησυχία του. Δεν πάμε να το παίξουμε ήρωες, απλώς έχουμε οπαδική συνείδηση και ερχόμαστε στη θέση των άλλων. Το τίμημα το έχουμε πληρώσει, αλλά είμαστε περήφανοι για τη διαχρονική στάση μας σε αυτό το θέμα. Αν τελικά υπάρξει παρουσία οπαδών της αντίπαλης ομάδας αύριο χωρίς να συμβεί το παραμικρό, θα είναι μια ακόμα σφαλιάρα στο σύστημα που χειροκροτούν οι Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες και τα τσιράκια τους.
 
Υγ. Η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη με την απόφαση του υπουργού να επιτρέψει την μεμονωμένη παρουσία φίλων του Άρη. Ειδικά από τη στιγμή που έχει πλήρη γνώση της πολιτικής που έχει η ΠΑΕ Παναιτωλικός. Μια απόφαση κωμικοτραγική και αντίθετη με την πραγματικότητα.
 
Αλήθεια κύριε υπουργέ πως με τέτοιες αποφάσεις καταπολεμάτε τη βία; Με το να ρίχνετε λάδι στη φωτιά;
 
WARRIORS - ΘΥΡΑ 6 EST. 1981
 
Διαβάστηκε 805 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.