Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  4:23 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 15:05

Με οκτώ ομάδες η Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οκτώ μόλις ομάδες θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά τη λήξη των καταληκτικών ημερομηνιών για τις δηλώσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας και στο κύπελλο ερασιτεχνών, έγινε γνωστό ότι στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας δήλωσαν συμμετοχή οι:

  1. ΑΕ Αλυζίας
  2. Αναγέννηση Ρίγανης
  3. ΑΟ Ελαιοφύτου
  4. ΑΟ Χάκειας
  5. Αχελώος Νεοχωρίου
  6. Αχιλλέας Γραμματικούς
  7. Θύελλα Παραβόλας
  8. Ολυμπιακός Αγρινίου 2018

Προσθέτει η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ:

Στο κύπελλο δήλωσαν συμμετοχή 17 σωματεία ήτοι: ‘Όλα τα σωματεία που ήταν υποχρεωμένα από τον ΚΑΠ να δηλώσουν συμμετοχή (δύο Γ’ Εθνικής και δέκα Α’ κατηγορίας), τα σωματεία της Β’ κατηγορίας ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ, ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ και 2 της Γ’ κατηγορίας ΑΕ ΑΛΥΖΙΑΣ και ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ.

Τέλος σας γνωρίζουμε ότι τα σωματεία ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ και ΑΡΩΜΑ ΒΑΡΕΤΑΔΑΣ, άσκησαν το δικαίωμά τους και δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β‘ κατηγορίας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 235 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.