Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  7:04 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 01:11

Αποκλειστικό: Ο Γιάννης Καλλιμάνης κάνει την έκπληξη για το Σεπτέμβριο.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Καλλιμάνης έρχεται για πρώτη χρονιά στην Βόρεια Ελλάδα και Θράκη , στις 16 17 και 18 Σεπτεμβρίου , για 3 διαφορετικές εμφανίσεις που σύντομα θα ανακοινωθούν τα μαγαζιά από την GOLD AGENCY MANAGEMENT.

Τα αγαπημένα μέρη τις Βορείου Ελλάδας αλλά και Θράκης, είναι η Αλεξανδρουπολη η Κομοτηνή και τελευταία η πανέμορφη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμα να υποδεχτούν τον καταξιωμένο Έλληνα καλλιτέχνη, σε 3 αξέχαστες και μαγικές βραδιές.

Με ενημέρωση αποκαλύπτουμε και επικοινωνία που είχαμε, πως η παραγωγή και η συντελεστές που θα είναι δίπλα του, είναι έτοιμη να μετατρέψουν την πιο όμορφη.... πίστα, προκειμένου να φιλοξενήσει την αγαπημένη νεανική λαϊκή φωνή που θα τους διασκεδάσει όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Στα πιο ειδυλλιακά μέρη που επέλεξαν οι συνεργάτες του ο Γιάννης Καλλιμάνης υπόσχεται για πρώτη συνεχόμενη χρονιά, μια αξέχαστη βραδιά, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, παρέα με τα δικά του αγαπημένα τραγούδια, αλλά και με τραγούδια άλλων καλλιτεχνών.

Σύντομα η προπώληση εισιτηρίων από την ENKEY PRODUCTION GREECE και την εταιρία FIENTA TICKET SERVICE.

Διαβάστηκε 549 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία