Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:47 μμ
 
wm small
Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 14:47

Παναιτωλικός: Ο Γιάννης Αναστασίου φτιάχνει μια ομάδα γεμάτη Έλληνες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με έντονο ελληνικό… άρωμα το ρόστερ του Παναιτωλικού υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου που θέλει να κάνει την έκπληξη στην πρεμιέρα κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ.

Υπήρξαν στιγμές την περυσινή σεζόν που ο Παναιτωλικός άφησε με το στόμα ανοικτό τη φίλαθλη Ελλάδα. Η ανατροπή με την Α.Ε.Κ., η εντός έδρας νίκη με τον Παναθηναϊκό, το ότι ανάγκασε τον Ολυμπιακό να φτάσει μέχρι την παράταση για να τον αποκλείσει…. Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα του Αγρινίου και πλέον επιχειρεί να βάλει και μια μεγαλύτερη ελληνική πινελιά.

Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός έκανε τις καριέρες των Ανέστη, Καρέλη και Βέργου να… λάμψουν ξανά. Οι δύο πρώτοι παρέμειναν και στην ομάδα και αναμένεται να αποτελέσουν ακρογωνιαίους λίθους. Έλληνες. Και δεν είναι θα είναι οι μόνοι. Ο Λιάβας, ο Χουχούμης, ο Τσιγγάρας, ο νεαρός Μπελεβώνης, ο Ξενιτίδης που ήρθε από τον Ολυμπιακό.

Κι ας μην ξεχνάμε και τον τραυματία Μαλλή, και τον Χατζηθεοδωρίδη που υπέγραψε ερχόμενος ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Και παίκτες που μπορεί τώρα να μην είναι στην πρώτη γραμμή, αλλά δεδομένα θα μας απασχολήσουν. Όπως ο δεύτερος γκολκίπερ, ο Στεργιάκης, η ο Αποστολάκης. Και όσοι θα έρθουν. Διότι, ο Μπακάκης έχει συμφωνήσει επίσης αλλά περιμένει να συμφωνήσει με την Α.Ε.Κ. για να υπογράψει.

Ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει πως οι καλοί ξένοι παίκτες είναι σημαντικό στοιχείο στη Super League, αλλά το ελληνικό στοιχείο επίσης. Έτσι κερδίζεις τον κόσμο, έτσι δημιουργείς ένα καλό μίγμα ομάδας και ισορροπίας.

Γεράσιμος Μανωλίδης – sportime.gr

Διαβάστηκε 324 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.