Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:54 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 21:23

Με μόλις δέκα ομάδες το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μόλις δέκα ομάδες θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας του μεγαλύτερου νομού της χώρας.

Αναγέννηση Στάνου, Απόλλων Θέρμου, ΑΟ Ρηγανά και ΑΕ Ευηνοχωρίου δεν δήλωσαν συμμετοχή. Μάλιστα κανένα από τα σωματεία που είχε δικαίωμα να λάβει μία από τις θέσεις τους δεν δήλωσε συμμετοχή.

Στην ‘Β κατηγορία Πυραμίς Σαρδινίων, Κεραυνός Ποταμούλας και Θύελλα Παραβόλας επίσης δεν δήλωσαν συμμετοχή. Μία από τις θέσεις τους θα πάρει ο Κεραυνός Γαβαλούς.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ:

Από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, ανακοινώνεται ότι, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 18/8/2022, πήρε τις πιο κάτω αποφάσεις:

Μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών της Α’ κατηγορίας για την κάλυψη κενών θέσεων και επειδή κανένα σωματείο από τα δικαιούμενα συμμετοχής δεν δήλωσε ότι επιθυμεί να συμμετάσχει, στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας θα διεξαχθεί με 10 ομάδες.

Αφού έλαβε υπόψη της ότι η ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής για το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας 2022-2023, έληξε την 12η ώρα της 18ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 και στο οποίο πρωτάθλημα, δεν δήλωσαν συμμετοχή τα σωματεία ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΙΝΙΩΝ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ και ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ, ανακοινώνει ότι τα σωματεία αυτά υποβιβάζονται και εφόσον το επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας περιόδου 2022-2023 (άρθρο 7 παραρτήματος 1 Κ.Α.Π.), μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 και ώρα 12:00.

Επίσης δεν δήλωσαν συμμετοχή τα προερχόμενα από την Α’ κατηγορία σωματεία ΑΕ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957, τα οποία δεν έχουν δικαίωμα πλέον συμμετοχής σε ανδρικό πρωτάθλημα της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου.

3. Καλεί τα σωματεία ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ και ΑΡΩΜΑ ΒΑΡΕΤΑΔΑΣ, τα οποία κατέλαβαν την 4η και 5η θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος Γ’ κατηγορίας, περιόδου 2021-2022, και αν επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 και ώρα 12:00, για την πλήρωση των κενών θέσεων (άρθρο 4 παρ. 8 Κ.Α.Π.).

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 338 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.