Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:00 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 10:23

“Mάγεψε” o Γεράσιμος Ανδρεάτος στην Αμφιλοχία (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, έπειτα από αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών, η καθιερωμένη βραδιά από το Κέντρο Λόγου Τέχνης και Επιστήμης «ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ» , αφιερωμένη στην Πανσέληνο

Σε ένα υπέροχο χώρο ,δίπλα στην θάλασσα στο APANEMI BEACH, o καταξιωμένος λαϊκός καλλιτέχνης ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΔΡΕΑΤΟΣ έδωσε την ευκαιρία στο κοινό που κατέκλυσε το χώρο
να απολαύσει μια υπέροχη βραδιά με αγαπημένα τραγούδια.

Στην εκδήλωση έλαβε μέρος η χορωδία του Συλλόγου «ΜΑΪΣΤΡΑΛΙ» , υπό την διεύθυνση της κ. ΜΙΚΑΕΛΑΣ ΠΑΠΑΧΡΥΣΑΝΘΟΥ, η οποία συνεπήρε τους παρευρισκόμενους στην εμφάνιση τους.

Η ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους , τους μουσικούς που έλαβαν μέρος, τον ιδιοκτήτη του χώρου APANEMI BEACH για την φιλοξενία καθώς και τον Πάνο Αυγέρη για την τέλεια ηχητική κάλυψη και ιδιαίτερα τον μεγάλο καλλιτέχνη και άνθρωπο ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΑΝΔΡΕΑΤΟ για την σύμπραξη με την χορωδία του Συλλόγου.

Agrinio Photostories and News

Διαβάστηκε 256 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.