Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:20 μμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 11:27

Θέρμο: Πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν και δόξα του Εθναποστόλου Κοσμά του Αιτωλού – Το πρόγραμμα (Τρι 16 - Τετ 24/8/2022)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα 16 Αυγούστου αρχίζουν στο Θέρμο οι πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν και δόξα του Εθναποστόλου Κοσμά του Αιτωλού και με αφορμή το γεγονός αυτό ο Δήμαρχος, Σπυρίδων Κωνσταντάρας απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα – κάλεσμα: 

“Σας καλώ ως δήμαρχος του ιστορικού δήμου Θέρμου να τις παρακολουθήσετε , γιατί η συμμετοχή σας , προβάλλει και ενισχύει τον θεσμό των Εορτών, που ξεκίνησαν μετά την μεταπολίτευση από τον τότε πρόεδρο της κοινότητας και μετέπειτα δήμαρχο Τάκη Αραπογιάννη και συνεχίστηκαν από όλους τους προκατόχους μου δημάρχους και Φορείς απόλυτα επιτυχημένα.

Στην σημερινή συγκυρία βεβαίως χρειάζεται η αναγκαία προσοχή λόγω της υφιστάμενης καταστάσεώς της πανδημίας. Όμως τίποτα δεν μπορεί να μειώσει την σημασία των Εορτών «Κοσμάς Αιτωλός 2022» για τον δήμο μας και το μέλλον του , στην πορεία του χρόνου.

Είμαστε από τους μοναδικούς δήμους στην Ελλάδα, που οι Εκδηλώσεις μας είναι εντελώς δωρεάν , με είσοδο ελεύθερη, γιατί πιστεύουμε και θέλουμε μόνο την καθολική συμμετοχή σας.
Εύχομαι Καλή αρχή και χρόνια πολλά σε όλες και όλους”.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα μέχρι και την Τετάρτη 24/08/22

Διαβάστηκε 464 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 14:11
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Πολυμέσα