Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:40 μμ
 
wm small
Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 18:54

NEΟ VIDEO CLIP για τους OKNOS ("Rotten to the core" από το άλμπουμ "From Ashes")

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Symphonic metal  

from Hanover

„A mind forever voyaging through strange seas of thought, alone“ - William Wordsworth  

 

Oknos οδηγούν σε ένα φανταστικό σύμπαν ήχων, γκρεμίζοντας τα σύνορα μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας και αφήνοντας τους ακροατές να ξεχάσουν τη θλιβερή καθημερινότητά τους. Ένας προσβάσιμος και δυνατός ήχος, γεμάτος σκληρά riff, συνοδεύεται από μια επική ορχήστρα, εκφραστικά φωνητικά και δυνατές χορωδίες.

 

Με την ίδρυσή τους το 2013, οι Oknos άρχισαν σύντομα να γράφουν τα δικά τους τραγούδια. Το ντεμπούτο τους άλμπουμ «Old World» κυκλοφόρησε στις 13 Ιανουαρίου 2017. Είναι ένα concept άλμπουμ με κεντρικό θέμα μια τραγική ιστορία αγάπης και το φιλοσοφικό ερώτημα τι θα ήταν δυνατό αν μπορούσες να αλλάξεις το παρελθόν - θα υπήρχε ευκαιρία να διορθωθούν τα πράγματα ή θα τελείωναν πάλι με δάκρυα;

 

Tο δεύτερο άλμπουμ τους "From Ashes" κυκλοφόρησε στις 22 Ιουλίου 2022. Σε αντίθεση με το "Old World" δεν αφηγείται μια αυτοτελή ιστορία. Αντίθετα, οι στίχοι προσεγγίζουν διάφορα θέματα - από τη δίωξη των μαγισσών και τον μύθο του Loreley μέχρι τη φιλία, το μίσος και την αγάπη.

 

  Tο άλμπουμ έχει εξαιρετικά περίτεχνη παραγωγή και εμφανίζει ποικίλη μουσική γκάμα. Υπάρχουν κλασικά συμφωνικά metal τραγούδια καθώς και επικές χορωδίες και απαλές μπαλάντες, καθώς και σκληρά riff και μοντέρνα synth.
Εκτός από διάφορους guest μουσικούς συμμετέχει και μια παιδική χορωδία. Η μίξη και το mastering έγινε από τον Δανό παραγωγό Jacob Hansen (Amaranthe, Volbeat, Epica και πολλοί άλλοι).


Mουσικό Στυλ

Female Fronted Symphonic Metal  

Στίχοι: Ιστορίες που αφορούν τη μυθολογία, τον έρωτα, τις περιπέτειες, τον θάνατο και την ελπίδα


 

Homepage: http://oknos.eu  
Διαβάστηκε 491 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.