Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:56 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 14:46

CROSSON – single “Fallen From Grace” από το επερχόμενο άλμπουμ “Ready, Aim… Rock !! “

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

“Fallen From Grace”

(Δείτε το  Official Music Video εδώ)

Οι Ελληνοαυστραλοί RockersCROSSON κυκλοφορούν το «Fallen From Grace»

Οι Ελληνοαυστραλοί TheatricalGlam Rockers CROSSON κυκλοφορούν το δεύτερο video / singleαπό το επερχόμενο άλμπουμ τους "Ready, AimRock !!" με τίτλο “Fallen From Grace”.

Με το “FallenFrom Grace”, οι CROSSON παρουσιάζουν ένα πιο αργό, catchy, και ταυτόχρονα συναρπαστικό rock τραγούδι με πολύ δυνατά και διαπεραστικά κιθαριστικά riffs και δυνατές sing-alongφωνητικές αρμονίες. Η μίξη του τραγουδιού έγινε από τον Duane Baron (Motley Crue, OzzyOsbourne, Alice Cooper) και το mastering από τον Dave Donnelly (Aerosmith, KISS, Cher).

«Στιχουργικά, το τραγούδι υπογραμμίζει το γεγονός ότι ανεξάρτητα από το τι έχει περάσει ή έχει κάνει κανείς στη ζωή του, μόλις αγκαλιάσει το παρελθόν του, μπορεί να λυτρωθεί και να γίνει καλύτερος άνθρωπος», λέει ο JasonCrosson (Τραγουδιστής / Συνθέτης / Παραγωγός)

Σκηνοθετημένο από τον Lord Tim (Lord), το video παρουσιάζει ένα σκηνικό ταινίας τρόμου με τις χορεύτριες των CROSSON να εμφανίζονται ως έκπτωτοι άγγελοι που ρίχνουν το δαιμονικό τους ξόρκι πάνω στο συγκρότημα, που τις μεταμορφώνει σε rock 'n roll δαίμονες.

Το «Ready, AimRock !!» πέφτει από την στρατόσφαιρα στη Γη στις 9 Σεπτεμβρίου 2022 και κυκλοφορεί από την GalaxyRecords.

www.crosson.com.au

www.facebook.com/crossonrock

www.youtube.com/crossonrock

www.instagram/crossonrock

www.reverbnation.com/crosson

www.facebook.com/galaxyrecordsAUS

Διαβάστηκε 388 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία