Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:47 μμ
 
wm small
Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 20:26

Stavento, Θέμης Γεωργαντάς και Steve Onemanshow στο Lake Party την Παρασκευή 26/8/2022

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου ο γνωστός και πιο αγαπημένος κριτής του X-Factor Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) έρχεται με το αστείρευτο κέφι του και το χαρακτηριστικό ταλέντο του να δώσει ζωή στη σκηνή του Lake Party!


Υπόσχεται μια εντυπωσιακή είσοδο για την δεύτερη ημέρα του φετσιβάλ, αλλά και μια βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια.Με όλες τις επιτυχίες που έχει τραγουδήσει ο ίδιος αλλά και τα τραγούδια που έχει δώσει στις υπέροχες συνεργασίες του, η διασκέδαση είναι εγγυημένη!

Μαζί του οι εξαιρετικοί μουσικοί:

  • Αλέξανδρος Δημόπουλος - καλλιτεχνική διεύθυνση, πλήκτρα
  • Θανάσης Γιαννίτσας-μπάσο
  • Πάνος Γεωργακόπουλος -τύμπανα
  • Γιάννης Λυμπεράκος-κιθάρα 
  • Φωτεινή Αναστασιάδου- φωνητικά, ακορντεόν

Ακόμη, μαζί του η Ιόλη Πενταρά, η οποία θα μας ξεσηκώσει με την ερμηνεία της. Μην το χάσεις!

Οι πόρτες ανοίγουν: 13:00μ.μ.
Ώρα έναρξης: 21:00

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια θα δείτε
ΕΔΩ.

Ο Steve Onemanshow θα βρίσκεται στο Lake Party την Παρασκευή 26 Αυγούστου!


Διεθνώς αναγνωρισμένος MC, DJ. Αποτελεί μέρος της dj ομάδας Ace2Ace και resident performer των πιο επιτυχημένων event στην Ελλάδα με το όνομα "Show Me Love", ενώ έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας!

Το ταξίδι του Steve Onemanshow είναι γεμάτο ενέργεια, συναισθήματα και μαγικές αναμνήσεις. Ερμηνευτής παγκόσμιας εμβέλειας, έχει συγκλονίσει τους μεγαλύτερους χώρους σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Γερμανία, Λονδίνο, Μαϊάμι, Σικάγο, Λος Άντζελες κ.λπ.

Ο Steve είναι το πραγματικό νόημα ενός Onemanshow που φέρνει πάντα τις πιο φρέσκες μουσικές παραστάσεις συνδυάζοντας τα αγαπημένα του είδη όπως το hip-hop, το house και το afro που αντιπροσωπεύουν την κουλτούρα, την προοπτική και τη δήλωση του.Είναι επίσης ο ιδρυτής της εταιρείας Creative Collective με την επωνυμία DISORDER ATHENS, όπου μοιράζεται τη δημιουργικότητά του και τις μοναδικές του ιδέες στον κλάδο του branding και του marketing.

Ο γνωστός και επιτυγημένος Θέμης Γεωργαντάς θα βρίσκεται στην σκηνή του Lake Party την Παρασκευή 26 Αυγούστου, για να μας παρασύρει στο μοναδικό dj set που θα παρουσιάσει αποκλειστικά και μόνο για τους Lakers!

Ο Θέμης Γεωργαντάς είναι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης. Είναι δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, αρθρογράφος και DJ, ενώ έχει πάρει συνεντεύξεις από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του πλανήτη και είναι από τα πιο “θετικά” πρόσωπα της τηλεόρασης, με το κοινό να τον αγαπά και να τον σέβεται ιδιαίτερα. 

Μέχρι και σήμερα έχει συμμετάσχει σε αμέτρητα TV shows, φεστιβάλ, εκπομπές κλπ. Από το 2004 μέχρι σήμερα παρουσιάζει κάθε καλοκαίρι σε ετήσια βάση τα μουσικά βραβεία του Mad Video Music Awards, ενώ από το 2006 μέχρι σήμερα έχει αναλάβει και το φεστιβάλ Ημέρα Θετικής Ενέργειας.

Οι μέρες έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα. Μην το χάσεις!

Ενημερώσου για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες εδώ και για εισιτήρια εδώ.

Διαβάστηκε 505 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 20:42
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.