Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:20 πμ
 
wm small
Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 17:45

Ο Σπήλιος Λιβανός «επέστρεψε» στο «Αγροτικής Ανάπτυξης» – Τι συζήτησε με τον Γ. Γεωργαντά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ευκαιρία να δει τη συνέχεια της πολιτικής που χάραξε στο ΥΠΑΑΤ, είχε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιος Λιβανός, στην πρόσφατη συνάντηση με τον Γιώργο Γεωργαντά.

Κυρίως, όμως, οι δύο άνδρες συζήτησαν αναλυτικά και επί μακρόν για τα θέματα της ελιάς Καλαμών και του ελαιολάδου, στα οποία ο συντοπίτης μας βουλευτής είχε ρίξει μεγάλο βάρος επί των υπουργικών του ημερών.

Τα εθνικής σημασίας ζητήματα της εμπορικής ονομασίας ‘Kalamata Olives’, το θέμα του ΠΟΠ Ελιάς Καλαμών, καθώς και τις βάσεις για την συνολική ανάπτυξη εθνικής στρατηγικής για την Ελιά και το Ελαιόλαδο ήταν ακρογωνιαίοι λίθοι της πολιτικής Λιβανού στο ΥΠΑΑΤ και συνεχίζουν να βρίσκονται στις προτεραιότητες του σημερινού Υπουργού.

Ας μην ξεχνάμε τη σημασία που έχουν τα εμβληματικά αυτά προϊόντα για το σύνολο των εξαγωγών και του εθνικού μας ισοζυγίου που τις δυο τελευταίες χρονιές ήταν – για πρώτη φορά στην οικονομική ιστορία μας – θετικό!

Από την πλευρά του ο Σπήλιος Λιβανός έκανε την ακόλουθη ανάρτηση μετά την συνάντηση:

spilioslivanos 9 8 2022

messolonghinews.gr

Διαβάστηκε 409 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία