Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:16 μμ
 
wm small
Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 16:59

Φιλικό με τον Τηλυκράτη προγραμμάτισε ο Παναιτωλικός, επιστρέφουν σταδιακά οι τραυματίες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε αναμονή των μεταγραφικών εξελίξεων ο Παναιτωλικός «ανεβάζει ταχύτητες» και αγωνιστικά. Την Τετάρτη προγραμματίστηκε φιλικό με Τηλυκράτη.

Καθώς πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος ο Παναιτωλικός αναμένει την προσεχή εβδομάδα να «κλείσει» τα «ανοικτά» μεταγραφικά του «μέτωπα». Με την υπόθεση του στόπερ να έχει δρομολογηθεί, έπεται η απόκτηση δεκαριού, με την επόμενη εβδομάδα να περιλαμβάνει ανακοινώσεις και εξελίξεις.

Σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένο οικογενειακό δίτερμα. Την προσεχή Τετάρτη το απόγευμα προγραμματίστηκε φιλικός αγώνας με τον Τηλυκράτη στο Emileon. Στις 13 Αυγούστου ο Παναιτωλικός θα μεταβεί στην Τρίπολη, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα στην «πρόβα τζενεράλε».

Στα λοιπά, σε πλήρες πρόγραμμα έχει επιστρέψει ο Τζόναθαν Μόρσει. Σταδιακά επιστρέφουν και οι υπόλοιποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως ο Νάντρει Νταγκό (αχίλλειος) και ο Πέδρο (με ενοχλήσεις μετά το φιλικό με τον ΠΑΣ).

Κωνσταντίνος Ρίγκος

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 233 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.