Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:08 πμ
 
wm small
Τρίτη, 02 Αυγούστου 2022 11:30

Ακυρώθηκε η συναυλία της Πέγκυς Ζήνα στη Ναύπακτο (για τις 13/8/2022) - Τι λέει η τραγουδίστρια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ανακοίνωση έκανε η τραγουδίστρια στα social media αναφέροντας πως "διάφοροι φορείς, μην δίνοντας της άδεια, εμπόδισαν την πραγματοποίηση αυτής της συναυλίας»

Aκυρώνεται η προγραμματισμένη για τις 13 Αυγούστου συναυλία της Πέγκυς Ζήνα στη Ναύπακτο. 

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η τραγουδίστρια με ανάρτηση στα social media αναφέροντας πως “διάφοροι φορείς, μην δίνοντας της άδεια, εμπόδισαν την πραγματοποίηση αυτής της συναυλίας»

«Επιθυμία μου ήταν αυτό το καλοκαίρι στις 13 Αυγούστου να γίνουμε όλοι “ΕΝΑ” σε μια συναυλία ονειρεμένη στο πανέμορφο λιμάνι της Ναυπάκτου με είσοδο ελεύθερη. Συμπαραστάτης μου σε αυτό το όνειρο ο Δήμος Ναυπάκτου. Διάφοροι φορείς, μην δίνοντας της άδεια, εμπόδισαν την πραγματοποίηση αυτής της συναυλίας. Εύχομαι στο μέλλον να τα καταφέρουμε… Την αγάπη μου σε όλους», λέει η Πέγκυ Ζήνα που έχει άλλωστε οικογενειακούς δεσμούς με την περιοχή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ακύρωση έγινε καθώς δεν έδωσε την άδεια της η Εφορεία Αρχαιοτήτων.


agrinionews.gr

Διαβάστηκε 351 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.