Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  8:19 πμ
Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 09:58

Ανανέωση συνεργασίας Α.Ο. Αγρινίου με Περικλή Μπαζίνα και Δημήτρη Κυριλή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ανανέωση συνεργασίας Α.Ο. Αγρινίου με Περικλή Μπαζίνα
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Περικλή Μπαζίνα.
 
Ο 21χρονος παίκτης μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις "2" και "3" και αποκτήθηκε από την ομάδα μας τον περασμένο Ιανουάριο.
Έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα μας, όμως ένας τραυματισμός στον εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα στα τέλη Απρίλη τον άφησε εκτός στα τελευταία παιχνίδια.
 
Του ευχόμαστε τη νέα χρονιά υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα μας.
 
Ανανέωση συνεργασίας Α.Ο. Αγρινίου με Δημήτρη Κυριλή
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με το Δημήτρη Κυριλή.
 
Ο 25χρονος shooting guard πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις την περασμένη αγωνιστική περίοδο και αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας μας παραμένοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τρίτη συνολικά στον Α.Ο.Α.
 
Του ευχόμαστε και τη νέα χρονιά υγεία και επιτυχίες με τα χρώματά μας.
Διαβάστηκε 1131 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News