Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  10:24 πμ
Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 22:43

Παναιτωλικός: H σημερινή… μονή προπόνηση και η καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ημέρα αποφόρτισης η σημερινή για τον Παναιτωλικό στο Ζλάτιμπορ. Τόσο για λόγους ξεκούρασης των παικτών, όσο και εξαιτίας του καύσωνα που επικρατεί στη Σερβία και κορυφώνεται σήμερα, αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη απογευματινή προπόνηση.

Η πρωινή προπόνηση, όμως, ήταν μεγαλύτερης διάρκειας από ότι συνήθως. Αρχικά έγιναν ασκήσεις αποθεραπείας, αφού τα πόδια ήταν βαριά από το χθεσινό παιχνίδι με την Γκράφιτσαρ.

Στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στην κυκλοφορία μπάλας. Πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις εναλλαγής της μπάλας σε περιορισμένο χώρο, καθώς και ανάλογα προσαρμοσμένο δίτερμα.


Η σκληρή προετοιμασία στην οποία υποβάλλονται οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού αναδεικνύεται από την καθημερινότητά τους. Η κόπωση από τις διπλές προπονήσεις και τα φιλικά τους «αναγκάζει» να περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο στο ξενοδοχείο, ώστε να ξεκουραστούν και να λάβουν την απαραίτητη φροντίδα από τους φυσικοθεραπευτές.

Είναι χαρακτηριστικό πως τόσες μέρες παραμονής στο Ζλάτιμπορ, δεν έχουμε δει κανέναν παίκτη της ομάδας να κάνει τη βόλτα του στην όμορφη σέρβικη κωμόπολη. Ίσως το σημερινό άτυπο απογευματινό ρεπό αξιοποιηθεί για να επισκεφθούν ορισμένα από τα αξιοθέατα της περιοχής.

Νικόλας Δρέλλιας

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 285 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News