Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  4:55 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 19:58

OLIVE CHALLENGE 2022: παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των προτάσεων συμμετοχής στον 3ο Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, αποκλειστικά για τον ελαιοκομικό τομέα, OLIVE CHALLENGE 2022, σε συνέχεια αιτήματος ενδιαφερομένων.

Οι συμμετέχοντες (ηλικίας 18 ετών και άνω) μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους έως τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και να διεκδικήσουν τη διάκρισή τους στον Διαγωνισμό και τον ελαιοκομικό τομέα και μια θέση στην Επώαση.

Κύριος στόχος του Διαγωνισμού είναι η ανάπτυξη και η αναβάθμιση του ελαιοκομικού τομέα, μέσω της εισαγωγής της καινοτομίας, της βιώσιμης ανάπτυξης και της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Η Πρωτοβουλία OLIVE CHALLENGE σχεδιάσθηκε με σκοπό να συμβάλει στη δημιουργία νέων υπηρεσιών και προϊόντων, στη σύνδεση της παραγωγής ελαιολάδου και ελιάς με τις τεχνολογικές εξελίξεις, στην αύξηση θέσεων εργασίας, στη διάδοση και ενίσχυση πρακτικών βιώσιμης επιχειρηματικότητας στον τομέα, στην περαιτέρω ενίσχυση της εξωστρέφειας του ελαιολάδου & της επιτραπέζιας ελιάς και στην ανάπτυξη συνεργειών και ενδοτομεακής συνεργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τους ακόλουθους συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες.

Πληροφορίες για τον Διαγωνισμό: https://filaios.org/draseis/olive-challenge/

Ηλεκτρονική φόρμα υποβολής: https://filaios.org/olive-challenge-form/

Ηλεκτρονική επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνική: 2103238092.

Διαβάστηκε 368 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 20:09
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα