Τρίτη, 5η Δεκεμβρίου 2023  1:42 πμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 14:01

Από τα εθνικά καλλιστεία GS HELLAS στην τρίτη θέση του κόσμου ο Λεωνίδας Aμφιλόχιος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο MR GS HELLAS 2021, Λεωνίδας Αμφιλόχιος κατάφερε να διακριθεί στον κορυφαίο παγκόσμιο αντρικό διαγωνισμό ομορφιάς, MR SUPRANATIONAL 2022.

Ο Λεωνίδας Αμφιλόχιος εντυπωσίασε τους πάντες, τόσο για την ομορφιά του όσο για το δυναμικό του χαρακτήρα και τις αξίες που πρέσβευσε εκεί ως άνθρωπος ο ίδιος αλλά και τις αξίες του θεσμού τον οποίο εκπροσώπησε, καταφέρνοντας να καταλάβει την τρίτη θέση.

Ο διεθνής πρέσβης ομορφιάς μας λειτούργησε ως στρατιώτης εκεί και έδειξε σε όλο το κόσμο όταν η ομορφιά εναρμονίζεται με την προσωπικότητα το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.

Ο Λεωνίδας Αμφιλόχιος ως εστεμμένος GS HELLAS για την χώρα μας προώθησε με ακρίβεια τα συνθήματα του θεσμού στο εξωτερικό: TAKE OUR HISTORY BACK,TAKE AFRODITE HOME, και έκανε σαφές ότι η ιστορία και ο πολιτισμός κάθε χώρας επιβάλλεται να είναι στο σπίτι της.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Λεωνίδας Αμφιλόχιος ήταν ο μοναδικός εστεμμένος από την Ευρώπη στο TOP 5, ανάμεσα σε Ασία και Λατινική Αμερική.

Απολαύστε πλούσιο υλικό και βίντεο από τον MR SUPRANATIONAL 2022 στην Πολωνία.

Για περισσότερα βίντεο μπείτε στα social media του θεσμού.

 

Διαβάστηκε 485 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα