Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:52 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 13:14

Πρώτη συνάντηση για τους εθελοντές του 1ου TEDx Agrinio

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Tην πρώτη τους συνάντηση γνωριμίας – εργασίας πραγματοποίησαν προχθες 13/07/2022 στην πόλη του Αγρινίου οι εθελοντές του 1ου TEDx Agrinio στον προαύλιο χώρο των Παπαστράτειων Εκπαιδευτηρίων.

Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των εθελοντών  για τις δράσεις, που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο της διεξαγωγής του συνεδρίου τον ερχόμενο Οκτώβριο του 2022 και της συμμετοχής τους σε αυτές, με σκοπό τη βέλτιστη και την απολύτως άρτια διοργάνωση του.

Με δεδομένο πως το 1ο  TEDx Agrinio αναμένεται να προσελκύσει το τεράστιο ενδιαφέρον της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας, καθώς οι επίσημοι ομιλητές του αποτελούν διακεκριμένες προσωπικότητες από ένα ευρύ φάσμα της επιστήμης, της τεχνολογίας και της τέχνης, η συμβολή των εθελοντών με τις ιδέες και τις ενέργειες τους χαρακτηρίζεται εκ προοιμίου καταλυτική και καθοριστική.

Υπό αυτό το πρίσμα, η πρώτη συνάντηση τους χαρακτηρίζεται επιτυχής, καθώς κατατέθηκαν καινοτόμες προτάσεις και ιδέες, που θα ενσωματωθούν τόσο στην προετοιμασία όσο και στην υλοποίηση του συνεδρίου.

Υπενθυμίζεται, πως το 1ο ΤΕDx Agrinio θα διεξαχθεί την 1η Οκτωβρίου 2022 στο κτήριο της Γ.Ε.Α (Παπαστράτειο).

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το πρόγραμμα και τους ομιλητές. Μείνετε συντονισμένοι ακολουθώντας τα κοινωνικά δίκτυα TEDx Agrinio https://www.facebook.com/tedxagrinio/ και https://www.instagram.com/tedxagrinio/.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 266 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.