Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:49 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 15:18

Η προγραμματισμένη, για τις 8/7 πρεμιέρα της παράστασης «ΜΙΛΩ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ!» πραγματοποιήθηκε τελικά στις 9/7 με ιδιαίτερη επιτυχία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η προγραμματισμένη, για τις 8 Ιουλίου, πρεμιέρα της παράστασης «ΜΙΛΩ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ!» βασισμένη στα κείμενα «ΚΟΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ» της ΕΛΛΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και «ΕΞΟΔΟΣ»  του ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ πραγματοποιήθηκε, λόγω έντονων καιρικών συνθηκών, στις 9 Ιουλίου με ιδιαίτερη επιτυχία στην ΤΑΡΑΤΣΑ του ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ δωρεάς ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ.

Οι παραστάσεις συνεχίζονται στην ΤΑΡΑΤΣΑ του ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ δωρεάς ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ μέχρι 14 Ιουλίου, ώρα 9.30 μ.μ., ενώ στις 15 ΙΟΥΛΙΟΥ, ώρα 9.30 μ.μ η παράσταση θα δοθεί στον ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ των ΚΑΠΝΑΠΟΘΗΚΩΝ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ προς διευκόλυνση του κοινού με περιορισμούς στην κίνηση.

Η παράσταση είναι ένα θεατρικό οδοιπορικό που χρονικά καλύπτει την περίοδο της Μικρασιατικής καταστροφής βασισμένο σε αφηγήσεις γυναικών.  Οι ιστορίες τους  συναρμολογούν την εποχή του 1922, ζωντανεύοντας ατομικές και συλλογικές μνήμες που φωτίζουν διαφορετικά όχι μόνο το παρελθόν αλλά και τα σύγχρονα πάθη μας.

σκηνοθεσία: ΚΑΤΙΑ ΖΑΡΚΑΔΑ / ΓΙΟΥΛΗ ΜΑΡΟΥΣΗ

εικαστικό περιβάλλον: ΙΝΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ

κοστούμια: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΨΑΛΑ - GREENWOOD

φωτισμοί: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

κινησιολογία: ΛΗΤΩ ΓΕΡΝΑ

βοηθός σκηνοθέτη: ΔΩΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

φωτογραφίες: ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ

παίζουν:

ΓΙΟΥΛΗ ΜΑΡΟΥΣΗ

ΜΑΡΙΑ ΝΤΙΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΟΡΦΑΝΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ – ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΜΑΡΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

  • Οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θέλουν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις μας με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ, θα πρέπει να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες στα τηλέφωνα του θεάτρου 26410 – 21158 & 46452 από τις 00 π.μ – 13.00 μ.μ. για κρατήσεις θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
  • Την ιδιαιτερότητα της παράστασης την καθορίζει ο περιορισμένος αριθμός Θεατών (30) ανά παράσταση.
Διαβάστηκε 299 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.