Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  4:36 πμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Ιουλίου 2022 09:07

Γεώργιος Φίλιππας ο νεότερος υποψήφιος βουλευτής του κινήματος "Ελεύθεροι Ξανά" για τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προσφάτως στις 5 Ιουνίου παρακολουθήσαμε την ομιλία του Γεωργίου Φίλιππα στο συνέδριο του κινήματος Ελεύθεροι Ξανά που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο Radisson Blu Park Hotel. Μας εξέπληξε πως ο νεαρός Γεώργιος Φίλιππας θα είναι υποψήφιος βουλευτής για τον νομό Αιτωλοακαρνανίας καθώς και για το όλο το θάρρος και την επιμονή που καταβάλει στην νέα πολιτική σκηνή της χώρας.

Διαβιώνοντας στο Αγρίνιο μας τόνισε ότι έρχεται σε επαφή με τους πολίτες της πόλης αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας. Ωστόσο η επαφή με τους πολίτες μας περιέγραψε πως δεν αποτελεί απλή υπόθεση! Καθώς οι πολίτες φέρουν μαζί τα προβλήματα τους και όπως πολύ καλά γνωρίζετε, έχουν φτάσει σε ένα σημείο να αισθάνονται εγκλωβισμένοι, πιεσμένοι και πολλές φορές σε αδιέξοδο όσον αφορά την οικονομική τους κατάσταση.

Οι νέοι πλέουν σε θάλασσες ανεργίας, δεν τολμούν να κάνουν οικογένεια και να φέρουν στην ζωή την επόμενη γενιά, γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να τους εξασφαλίσουν ούτε τα απαραίτητα.

Ο ίδιος δηλώνει ότι οι Ελεύθεροι Ξανά αποτελούν για εκείνον μια λαμπερή αχτίδα στο σκότος που έχει περιέλθει η Ελλάδα! Και αυτό γιατί οι Ελεύθεροι Ξανά δραστηριοποιήθηκαν άμεσα δίπλα στον πολίτη σε στιγμές δύσκολες και εξαντλητικές που περνούσε η Χώρα.

Έχουμε μια καλύτερη αναφορά ανάδειξης, επίλυσης αλλά και προοπτική για κάτι καλύτερο.. για την Χώρα και την κοινωνία!

Δίνουμε επιλογή!

Μαζί δημιουργούμε την αυριανή ελεύθερη Ελληνική κυβέρνηση.

Αντιδρούμε · διεκδικούμε · ψηφίζουμε

Ελεύθεροι Ξανά

Διαβάστηκε 1151 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 10:14
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/