Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:29 μμ
 
wm small
Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 13:16

Αγρίνιο: Ανοιχτά πάρα πολλά καταστήματα το πρώτο Σάββατο του 5θήμερου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένας πολύ μεγάλος αριθμός καταστημάτων στο Αγρίνιο άνοιξε κανονικά σήμερα, τόσο στο κέντρο όσο και στην περιφέρεια της πόλης, παρά το γεγονός ότι σήμερα 2 Ιουλίου ήταν το πρώτο Σάββατο που εννοείται ότι τα καταστήματα θα ήταν κλειστά.

Το άνοιγμα έγινε με χαλαρό τρόπο ενώ αρκετά καταστήματα ανοίγουν καθυστερημένα αφού πληροφορήθηκαν ότι άνοιξαν πολλοί συνάδελφοί τους. Ομοίως αναμένεται να κλείσουν… εκ περιτροπής, νωρίτερα ίσως από τις 2 το μεσημέρι, αναλόγως και με την κίνηση που έχει το καθένα.

Ένας σημαντικός αριθμός καταστημάτων είναι κλειστός και έχει στην πόρτα την τελευταία αφίσα που κυκλοφόρησε με το 5θήμερο το προεδρείο της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού Συλλόγου, όπου πλειοψηφικά μεταξύ 90 εμπόρων που ψήφισαν πάρθηκε η απόφαση για κλειστά Σάββατα.

Στις κεντρικές οδούς από Καραπανέικα έως Χατζοπούλου και από την Χαριλάου Τρικούπη μέχρι την Παπαστράτου τα ανοιχτά μαγαζιά υπερτερούν των κλειστών. Για να υπάρξει μια τάξη μεγέθους για το πόσα καταστήματα είναι ανοιχτά ενδεικτικά αναφέρουμε τον αριθμό που μας μετέφερε έμπορος του κέντρου που πέρασε από όλες τις κεντρικές οδούς της πόλης: “212 καταστήματα ήταν ανοιχτά”, όπως περιέγραψε στην “Σ”.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 470 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.